Prijava

Vaša prijava

E-KNJIGE TJEDNA Dva ljubavna romana Krešimira Pintarića

[]

Knjižnica za sada nije otvorena za korisnike, ali postoji i alternativno rješenje – čitanje knjiga putem interneta. Ovotjedna preporuka su dva romana koje možete čitati online putem portala Besplatne elektroničke knjige. Lagano i zabavno štivo s dovoljnom dozom finog humora govori o ljubavi, braku i muško-ženskim odnosima u suvremenom društvu. Ne nedostaje ni ironije!

“Ljubav je sve”

Prvi roman mladog autora jednostavna je priča. Originalnim stilom, dobrim zapažanjima i vrckavim humorom uspijeva čitatelja poučiti i nasmijati. Roman je konstruiran oko uspješne ljubavne veze mladog para koji zajedno proživljavaju razne situacije.

“U tvom zagrljaju zaboravljam svako pretrpljeno zlo”

Roman koji se temom, likovima, radnjom… nastavlja na prethodni autorov roman, a prati svakodnevicu mladog ljubavnog para, njihove intimne sitnice koje ih čine nerazdvojnima. S puno topline, humora, ironije te jednostavnosti u pripovijedanju, autor oduševljava stilom i dinamikom pisanja.

Krešimir Pintarić (1971.) rođen je u Osijeku. Diplomirao je komparativnu književnost, bibliotekarstvo i opću informatologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Uvršten je u više antologija, prevođen i objavljivan na slovenskom, češkom, njemačkom i engleskom. Pisao je kolumne i glazbene recenzije, te radio kao novinar i urednik za veći broj tjednika, magazina i web portala. Od 2001. glavni je urednik i voditelj projekta Besplatne elektroničke knjige [BEK] Društva za promicanje književnosti na novim medijima [DPKM]. Objavio je tri zbirke poezije: Tour de force, Divovski koraci i Commedia, zbirku prica Rebeka mrzi kada kokoši trče bez glave te dva romana: Ljubav je sve  i U tvom zagrljaju zaboravljam svako pretrpljeno zlo.

Objava E-KNJIGE TJEDNA Dva ljubavna romana Krešimira Pintarića pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dostava svježeg sira