Pred nama je još jedna humanitarka, naziva “Popij cugu, pokreni Petru” koja ima za cilj prikupiti novac za nabavu ortopedskog pomagala našoj sugrađanki, Petri.ž

Humanitarka je za tjedan dana, u petak, 2.10. u Caffe baru 2Cellos gdje su za glazbu zaduženi Ana i Bruno, a za hranu MasterChef Robi koji priprema špek fritule ili špekule.

 

Petra Žuvela, živi i radi u Velikoj Gorici kao logoped u Dječjem vrtiću, a djeca je opisuju kao osobu koja se voli družiti, šetati, ići na kave, osoba koja voli život. A njen je život od ranog djetinjstva pun izazova, posebice u kretanju i samostalnosti. Zbog posljedica cerebralne paralize kreće se u invalidskim kolicima, a naša joj je pomoć potrebna kako bi savladala još jednu prepreku.

Naumila je kupitii KLAXON, sjajan ”pomagač” u kretanju koji bi Petri omogućio bolju i lakšu mobilnost. To je inače električni priključak za invalidska kolica koji je jednostavan za rukovanje i transport. Cijena mu je 30 tisuća kuna i tu treba vašu pomoć. Svakom konzumacijom pića na humanitarki, ili donacijom, Petri možete olakšati nabavu ovog pomagala.

Objava Popij cugu, pokreni Petru pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

izvor

Cijeli tekst pročitajte na adresi: Popij cugu, pokreni Petru.