Prijava

Vaša prijava

FOTO Po gradu izvršene sanacije opasnih dimnjaka

['Galerija Galženica', 'javni objekti', 'Muzej Turopolja', 'pou velika gorica', 'uklanjanje opasnih dimnjaka']

Tijekom jučerašnjeg dana krenulo se sa sanacijom javnih objekata, te se radi na uklanjanju opasnih dimnjaka po gradu, a statičari su na terenu po cijele dane. Kako navode iz Javne vatrogasne postrojbe, izvršena je sanacija opasnih dimnjaka na Muzeju Turopolja, a u posljednja dva dana odradili su preko 70 intervencija. Naravno, posla još uvijek ima, a vrijedni vatrogasci sve to rade s ciljem zaštite života i materijalno dobra grada i građana.

Za hitne potrebe za statičarem možete se javiti gospodinu Galiću na kontakt broj 099 3999 493.

Muzej i Gradska knjižnica zatvoreni

Podsjećamo i kako su zbog sanacije Muzej Turopolja, Galerija Galženica i Gradska knjižnica zatvoreni, te ukoliko će se sve uspjeti sanirati, knjižnica bi svoja vrata ponovo trebala otvoriti u ponedjeljak, 4. siječnja 2021. godine, dok je za Muzej Turopolja izglednije da će to biti nakon 4. siječnja.

– S obzirom da još trebamo sanirati štete na građi i inventaru, vidimo se ponovno u ponedjeljak 4. siječnja 2021., s ponešto izmijenjenim radnim vremenom po lokacijama – kazali su iz gradske knjižnice.

Galerija Galženica ostaje zatvorena dok se osim štete samog objekta dodatno ne sanira i oštećen fundus iste. Nadalje, Knjižnica Galženica na Trgu Stjepana Radića nije pretrpjela veća oštećenja i bit će otvorena prema redovnom radnom vremenu od 8:00 do 19:30 sati, a tamo možete posuditi i knjige za djecu dok se Dječji odjel ponovno ne otvori.

Korisni kontakti

Kontakt brojevi za prijavu štete:
01/6269 – 900
099/ 4309 – 017
099/ 4835 – 891

Kontakt e-mail: prijava.stete@gorica.hr

  • Obavezno prilikom prijave priložiti fotografije štete, kao i kontakt brojeve!

 

Objava FOTO Po gradu izvršene sanacije opasnih dimnjaka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Osnovan Odbor za krizna stanja

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja