Prijava

Vaša prijava

Izložba ‘Judo je sreća’ krasit će zidove POU VG od idućeg vikenda!

['judo je sreća', 'Judo klub Fuji']

Dorijan zvan Dorči i Igor zvan Piggy  iz Judo kluba Fuji imaju važnu obavijest za sve! Tvojih deset minuta sreće čeka te između 20. i 26. ožujka na prvom katu POU Velika Gorica.
Izložbu “Judo je sreća” iz kluba tempirali su na dva vrlo zgodna datuma. Međunarodni dan sreće je 20. ožujka, a dan osoba s Down sindromom je 21. ožujka.
Foto: Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji”/Facebook
– Upravo zbog toga je Dorijan protagonist naše izložbe! Vječno nasmijan i uvijek dobre volje širi pozitivu gdje god da dođe. Naše društvo treba manje mrguda i više ljudi dobre volje, a mi garantiramo da će fotke s izložbe ugrijati svačije srce. Netko će možda i shvatiti da je sretniji nego što to trenutno misli – kazali su iz Judo kluba Fuji.
Autor fotografija, Igor Kolarec, naglasak je stavio na ekspresije lica djece koja sudjeluju u projektu Judo inkluzija. Tko ima invaliditet, a tko nema, ovdje je sasvim nebitno. Svakoga od nas u POU Velika Gorica čeka 60 sjajnih fotki s mnoštvom nasmijanih lica.
Izložba “Judo je sreća” dio je projekta Judo inkluzija koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Objava Izložba ‘Judo je sreća’ krasit će zidove POU VG od idućeg vikenda! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Kuharićevo u Pribiću

Prodekanica Sanja Kalambura na sastanku IFEH-a u Škotskoj