Prijava

Vaša prijava

Održan 13. Jesenski kros za djecu – 2014


DJK-logo

Dan neovisnosti proslavili smo trčeći, već trinaesti put zaredom, Velika Gorica sada već tradicionalno 8.listopad provodi potičući mlade da se bave sportom.

 

Vrijeme je bilo idealno za mlade trkače, rekli bismo vjetar u leđa odnio je u svih 7 kategorija odlična vremena. Želimo čestitati mladima nadama Velike Gorice na odličnim vremenima.

 

Zahvaljujemo Gradu Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji, kao i zlatnom sponzoru Zlatarni Križek, te srebrnim sponzorima Mitar d.o.o. i Robić d.o.o. koji je i ove godine osigurao izvorskom vodu Cetinu za svakog trkača. Također zahvaljujemo se i našim brončanim sponzorima koji su uz nas godinama napose; Stolariji Kušević, ITD tim d.o.o. i K2 Line te OPG Grgar. Hvala vam svima od srca, bez vas ova manifestacija ne bi bila održana.

 

Također želimo zahvaliti svim osnovnim školama i vrtićima grada Velike Gorice na suradnji i pomoći oko promocije Dječijeg krosa, uistinu ste velika potpora. Jednako tako, zahvaljujemo se i Srednješkolskom centru, na ustupanju prostora, te posebno Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica koja nam je pomogla u tehničkim i ostalim bitnim aspketima manifestacije.

 

I ovoga puta koristimo priliku da pozovemo obitelji Velike Gorice da nam se pridruže u našim programima: za djecu od najmanjeg uzrasta pripremili smo izvrstan program Atlestke škole, za roditelje smo osigurali Život u pokretu, program škole trčanja, koja uključuje planinarenje, rolanje i biciklizam, a sve ostale pozivamo na našu tjednu Kros Ligu koja se održava svakog utorka na staroj pisti, dođite i trčite s nama, još imate vremena pripremiti se za Turopoljsku utrku!

 

Za one koji su žurili na ručak i nisu stigli ponjeti diplome, njihove diplome ih čekaju u našim prostorima na Radniku (ispod sjevernog dijela zapadne tribine) ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19.30h.

 

Svim malim i velikim sudionicima želimo do godine bolje rezultate i život ispunjen aktivnošću.

 

 

Vaš Maraton klub Velika Gorica

 

REZULTATI: DJKVG-2014-REZULTATI-MKVG