Prijava

Vaša prijava

Dani otvorenih vrata udruga 2015.


Maraton kluba Velika Gorica i ove godine pridružio se inicijativi Ureda za Udruge Vlade Republike Hrvatske koji je za udruge organizirao DOVU 2015  “Dane otvorenih vrata udruga”, 28. – 30. svibnja 2015.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

Maraton klub Velika Gorica prijavio se za segment djelovanja u području zaštite zdravlja i unaprjeđenje kvalitete življenja te športa.

U petak, 29. svibanj od 18:00-19:00 održava se Atletska škola za djecu i mlade, a od 19:00 do 20:00 održava se Škola trčanja za odrasle, sve na lokaciji ŠRC Velika Gorica (stadion Radnik), Hrvatske Bratske Zajednice 80, Velika Gorica.

Svi posjetitelji mogu besplatno sudjelovati u navedenim aktivnostima te u navedenim terminima dobiti svoju DOVU putovnicu. Klub će putovnicu dostaviti Uredu za Udruge Vlade Republike Hrvatske

Iskažite se u pisanju poruke jer će one najinspirativnije biti nagrađene!!!

Očekujemo Vas!!!

Više na adresi:

DOVU 2015


Program za svibanj

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva