Prijava

Vaša prijava

Uspješan vikend članova MKVG


Uspješan vikend, 9 i 10 svibnja 2015.,  maratonaca zaokružili su mlađi junior Ivan Jakop i senior Berislav Devčić.

Nakon osvajanja srebrne medalje  na  Prvenstvu Hrvatske u hodanju na stazi od 10 km u Božjakovini, Berislav Devčić osvojio je brončanu medalju na Prvenstvu hrvatske u cestovnom hodanju na 20 km u Zagrebu na Jarunu. Time je potvrdio da je u samom vrhu atletskog hodanja u Hrvatskoj.

Mlađi junior Ivan Jakop je na utrci Boroša koja je i bila izborna utrka za reprezentaciju Hrvatske u planinskom trčanju na prvenstvu Balkana u Rumunjskoj osvojio je ukupno prvo mjesto a samim time i prvo mjesto u kategoriji juniora. Ivan Jakop iz trke u trku potvrđuje svoju odličnu formu bilo da se radi o cestovnom ili planinskom kupu HUCIP-ta. Trenutno zauzima prvo mjesto i u cestovnom i u planinskom kupu RH.

Na utrci GOOUT održanoj na Jarunu (6,3km),Goran Grgas osvojio je odlično 9 mjesto te 2 u svojoj kategoriji. To mu je bila i zadnja proba prije pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u maratonu slijedećeg vikenda na Viru. Marko Čaić osvojio je 11 mjesto te 2 u kategoriji juniora. Magdalena Buntak osvojila je 3 mjesto u kategoriji juniorki. Miroslav Vučković se polako vraća na utrke nakon ozljede te je ostvario solidan nastup.

Na utrci Dolinom kardinala u Krašiću, Bruno Kos osvojio je sveukupno 18 mjesto.

Desetak članova MKVG nastupilo je na biciklističkoj utrci Tour de Tur te time zaokružilo iznimno uspješan vikend.

Berislav Devčić osvojio je brončanu medalju na Prvenstvu hrvatske u cestovnom hodanju na 20 km u Zagrebu na Jarunu.