Prijava

Vaša prijava

Poziv na tribinu “Želite li bolju Veliku Goricu?”


Pozivamo sve članove Kluba i roditelje djece koja treniraju u Klubu kao i rekreativce iz škole trčanja na tribinu “Želite li bolju Veliku Goricu?”

U četvrtak 21 svibnja u 18h u POU Velika GOrica se održava Večernjakova tribina u suradni s Gradom Velika Gorica pod nazivom “Želite li bolju Veliku Goricu?”. Na pitanja će odgovarati gradonačelnik, pročelnici i njegovi suradnici.

Klub je putem adrese elektroničke pošte gradska@vecernji.net uputio upit za tribunu koji prenosimo u cijelosti:

 

Poštovani,

u prilogu je naše otvoreno pismo ZŠUGVG iz kojeg je vidljivo da je ZŠUGVG novce koje je dobio od GVG raspoređuje vrlo netransparetno i bez kriterija, a ovogodišnja dotacija za Klub nedostatna je za njegovo postojanje. Ukidanje dotacije za najstariju cestovnu utrku Turopoljsku trku koja je ove godine doživila 23. izdanje dovelo nas je u minus od 36 tisuća kuna te Klubu prijeti zatvaranje.

Do sada smo bili na dva razgovora sa dogradonačelnikom Kolarcem, kada će taj problem raspodjele novca biti riješen i da li će nam GVG pomoći pokriti nastale troškove 23. Turopoljske trke i kada?

Zašto GVG dopušta netransparetnu podjelu novaca za šport i zašto se subvencijoniraju klubovi koji trening dva puta tjedno već naplaćuju po komercijalnim cijenama od 200 i više kuna?

U više navrata tražili smo reguliranje statusa prostora kojeg koristimo na ŠRC Velika Gorica, ali do sada nismo dobili nikakvu službenu odluku da taj prostor i imamo pravo koristiti, a nedavno su nam stvari u svlačionici na silu zaključane? Da li da provalimo vrata da dođemo do naših stvari?

U više navrata tražili smo mogućnost korištenja kružnih atletskih staza na ŠRC Velika Gorica, ali do sada nismo dobili nikakvu službenu odluku i nemamo ih pravo koristiti, a i nemožemo s obzirom da nemamo ključ? Da li da provalimo vrata da dođemo atletskih staza?

 

 


Festival Tehničke kulture 2015

Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva