Prijava

Vaša prijava

ZRIN.G.REEN-CROATIA 2015.


zrin-green-logo

ZRIN.G.REEN-CROATIA je projekt promicanja kulturnog-turizma, sporta i rekreacije koji na potpuno originalan način nizom atraktivnih događanja u prirodi donosi svehrvatsku priču o jednom kraju, vremenu i narodu, a KROS je sastavni dio tog spektakla u prirodi. Pozivamo Vas i članove-aktivne sudionike iz vašeg kluba na Zrinsku goru u mjesto Prnjavor Čuntićki (7km od Petrinje, 55km od Zagreba(15km od Siska).

Cilj Zrinskog krosa je promocija i popularizacija rekreacijskog bavljenja sportom koja podiže fizičko i mentalno zdravlje.

Dužina staza je 600 m do 3.000 m. Najuspješnijim pojedincima dodjeljuju se nagrade, a svi sudionici primaju priznanje za sudjelovanje.

Obveze organizatora:

1. Nagrade: Zlatni, srebrni i brončani Talir Zrinskog

2. Ručak za sve trkače-sudionike i njihova vodstva(lovački gulaš i aperitiv.)

3. Okrijepa duž staze po uobičajenim standardima

Molimo Zbog kvalitetne pripreme opsežnog eventa s mnogo događaja, molimo Vas da skupne ili pojedinačne prijave dostavite najkasnije do 10.08.2014.godine.U dolazak možete uključiti i članove uže obitelji ili partnere(navedite točan broj.) Napomena: u slučaju lošeg vremena(kiša) program će se održati tjedan dana kasnije 14.09.2014. /nedjelja.

Molimo članove Kluba da se jave Darku radi organizacije i prijevoza!