Prijava

Vaša prijava

MKVG sudjelovao na 5. Zagrebačkom noćnom ceneru 2016.


U nedjelju, 6.11.2016., održao se po peti put Zagrebački noćni cencer. Cener je po mnogočemu specifična utrka, pošto se trči 10 km po samom centru Zagreba, s početkom u 19 sati. No ono što svakako ističe ovu utrku jesu brojni i veoma maštoviti navijači uzduž gotovo cijele rute koje jednostavno daje dodatnu energiju.

Marton klub Velika Gorica je bio zastupljen na utrci s tri člana. Prvi u cilj ulazi Bruno Škrinajrić s vremenom 37:38 i pozicionira se na 16. mjesto u ukupnom poretku. Bruni je ovo također i novi osobni rekord! Nakon njega, rutu od 10 km završava Matej Janjić s vremenom 41:15 što mu je bio dovoljno za 59. mjesto. Treći naš član je Mario Žagar s vremenom 52:44 te se penje na 590. mjesto. Čestike svim našim predstavnicima na odličnim rezultatima!

🙂

Vrijeme je inače bilo dosta kišno, no organizacija je bila na razini te je cijela utrka prošla bez ikakvih poteškoća. Sve pohvale organizatorima. Sve rezultate možete pronaći na sljedećem linku: http://www.utrka.com/utrke/zgcener/2016/rezultati/, gdje će se uskoro postaviti i galerija fotografija s utrke.