Prijava

Vaša prijava

Maraton klub dostavio majice za učenike 7. i 8. razreda 24. Turopoljske utrke


Maraton klub Velika Gorica dostavio je majice za učenike 7. i 8. razreda 24. Turopoljske utrke Stručnom skupu učitelja tjelesnog i zdravstvenog odgoja grada Velike Gorice. Učenici 7. i 8. razreda koji su sudjelovali na 24. Turopoljskoj trci (prema popisu ciljne liste) mogu dobiti svoje majice kod profesora tjelesno zdravstvene kulture. U novoj školskoj godini sedmaši su upisali završni razred osnovne škole, a osmaši koji su krenuli u srednju školi morat će posjetiti svoje profesore i profesorice tjelesno zdravstvene kulture.

Podsjetimo, dovođenje trke u centar grada rezultiralo je bitno većim odzivom nego ranijih godina. Na 24. Turopoljskoj trci nastupilo je sedamsto i pedeset djece što je apsolutno rekordni odziv na učeničke trke. Prema propozicijama utrke Maraton klub Velika Gorica osigurava 640 majica za podjelu na dječjim utrkama, a kako bi svi imali uspomenu na trku, ali i majicu za vježbanje naručili smo majice za sve sedmaše i osmaše (zadnju utrku) koji su ostali bez svojih majica.

Iduće godine, očekujemo Vas na jubilarnoj 25. Turopoljskoj trci u istom ili većem broju, gdje ćemo Vas dočekati sa majicama za sve sudionike.

Maraton klub Velika Gorica

Univerzalna športska škola

Univerzalna športska škola


2.IRE na Festivalu znanosti