Prijava

Vaša prijava

Poziv na Organizacijski odbor 25. jubilarne Turopoljske trke


Poštovani članovi i prijatelji kluba,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na formiranje Organizacijskog odbora 25. jubilarne Turopoljske trke koji će se održati u petak, 25.11.2016., u sobi za sastanke Gradske športske dvorane, Rakarska ulica 19, Velika Gorica, s početkom u 18 sati.

Naši članovi koji su prisustvovali dodjeli poštanskog žiga Velimira Šandora, odmah su iskorstitli priliku te na posebnim pozivnicama, koje ističu 50 godina dugu tradiciju paraolimpizma u Hrvatskoj, poslali poziv na formiranje Organizacijskog odbora za jubilarnu 25. Turopoljsku trku koja će se održati u ožujku 2017. godine.

Inspirirani velikim uspjesima našeg paraolimpijca Velimira, a u duhu vrijednosti koje sport promiče pozivamo Vas da iznesete svoje ideje, te pomognete kao što ste i svih ovih godina velikodušno doprinosili u organizaciji trke koja je proslavila naš kraj i sljedeće godine slavi četvrt stoljeća dugu tradiciju.

Pokažimo svoju srčanost i upornost baš poput našeg sugrađanina Velimira Šandora. Iskažimo se na Turopoljskoj trci u organizaciji i pokažimo gostoljubivost našeg kraja.

Srdačan pozdrav,

Maraton klub Velika Gorica