Prijava

Vaša prijava

Poziv na Utrku mira u Zagrebu


Dragi prijatelji trčanja,

U subotu, 05.04.2014 u 18,00 h, u Zagreb stiže posebna vrsta trkača – trkači Utrke mira

:)
.
Pozivamo Vas da im se pridružite i s njima zajedno istrčite dionicu od Mosta mladosti do Bundeka, gdje će ih dočekati gdadonačelnik g. Milan Bandić, a sve će popratiti kratki kulturni program.

Okupljanje „dobrovoljaca“ koji bi pratili trkače na kratkoj ruti od cca. 1 – 2 km bi bilo ispod Mosta mladosti (kod križanja Adamićeve i Tomljanovićeve ulice u 17,45 h – karta u privitku maila. U privitku također šaljemo dodatni info o samoj manifestaciji, a redoznali više detalja mogu pronaći na http://www.peacerun.org/hr/ i http://www.worldharmonyrun.org/croatia

Za sve koji ne znaju, Utrka mira je štafetna „trkačka manifestacija“ (nije utrka natjecateljskog karaktera). Održava se istovremeno na svim kontinentima, a u europskom dijelu, u razdoblju od kraja veljače do sredine listopda, proći će kroz 27 zemalja. 06.04.2014. u jutro trkači nastavljaju svoj put prema slovenskoj granici.

Cilj ove manifestacije je promicanje svijesti o miru i prijateljstvu – pozitivnih ideala bliskih svakom sportskom entuzijastu

:)

PLAN PROGRAMA NA BUNDEKU:

17,30 – 17,45 h – okupljanje lokalnih trkača kod Mosta mladosti

17,45 – dolazak trkača Utrke mira i lagano trčanje prema mjestu dočeka (kod mostića između 2 jezera na Bundeku)

18,00 h – početak kratkog službenog programa dočeka

Vidimo se na Bundeku!

Svi zainteresirani neka se jave tajniku Kluba, g. Krunoslavu Hrnjaku, na mail tajnik@mkvg.hr ili na telefon 095/517 4201. Moguće je organizirani polazak iz Velike Gorice biciklima ili automobilom.

Život u pokretu

Srdačno, tajnik, Krunoslav Hrnjak


MANIFESTACIJA – AKTIVNI U PROLJEĆE

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda