Prijava

Vaša prijava

Dani otvorenih vrata Maraton kluba Velika Gorica


Maraton kluba Velika Gorica pridružio se inicijativi Ureda za Udruge Vlade Republike Hrvatske koji je za udruge organizirao DOVU 2014  “Dane otvorenih vrata udruga” od 5.  do 7. lipnja 2014.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

Maraton klub Velika Gorica prijavio se za segment djelovanja u području zaštite zdravlja i unaprjeđenje kvalitete življenja te športa.

U četvrtak, 5. lipnja, od 18:00 do 19:00 održava se velikogorička duatlon liga na Pisti ZTZ-a, Sisačka 39 E u Velikoj Gorici.

U petak, 6. lipnja,  od 19:30-20:30 održava se Atletska škola za djecu i mlade, a od 20:30 do 21:30 održava se Škola trčanja za odrasle (ŠRC Radnik), Hrvatske Bratske Zajednice 80, Velika Gorica.

U subotu, 7. lipnja, održava se atletski trening za sve uzraste od 10:00 do 11:00 sati na Pisti ZTZ-a, Sisačka 39 E u Velikoj Gorici.

Svi posjetitelji mogu besplatno sudjelovati u navedenim aktivnostima te u navedenim terminima dobiti svoju DOVU putovnicu. Klub će putovnicu dostaviti Uredu za Udruge Vlade Republike Hrvatske

Iskažite se u pisanju poruke jer će one najinspirativnije biti nagrađene!!!

Očekujemo Vas!!!