Prijava

Vaša prijava

Skupština Nogometnog kluba Mraclin


Razočarali seniori, bliži se 85. godišnjica kluba

Protekle subote Nogometni klub Mraclin održao je redovnu Izvještajnu skupštinu. Predsjednik kluba Goran Vukašinec nazočne članove izvjestio je o prošlogodišnjem radu uprave kojoj je na čelu i rezultatskim uspjesima ili neuspjesima svih selekcija koje se natječu, a blagajnik Marko Kos o finacijskom stanju u klubu.

Predsjednik Goran Vukašinec (foto: Vitomir Štuban)

Prema izvješćima vidljivo je da je seniorska momčad podbacila. Sva izvješća članstvo je prihvatilo, a u drugom dijelu Skupštine predstavljen je plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Prema riječima predsjednika Vukašinca najbitnije je pokušati “reanimirati” seniorsku momčad kojoj prijeti ispadanje. Takav scenarij ne bi bio primjeran jer klub u lipnju slavi 85. godišnjicu postojanja. Tim povodom sprema se Svečana sjednica, u planu je odigrati utakmicu sa jednim renomiranim klubom i taj događaj treba dostojno proslaviti. Na dva igrališta u Grabi posla je na pretek, u planu je završetak bojanja i postavljanje poda i krova tribine na Novoj grabi, te izmjena prozora, vrata kao i krovišta na staroj svlačionici, koje je u derutnom stanju. Neki zahvati će se svakako napraviti uz pomoć Grada Velike Gorice, što je potvrdio dogradonačelnik Stjepan Kos, nekadašnji igrač, a danas član kluba.

Poslije službenog dijela Skupštine nazočni članovi, gosti iz udruga koje djeluju u mjestu, prijateljskih susjednih klubova iz Bune i Turopolja, družili su se na večeri uz turopoljski gulaš kuhara Igora Kovačića i mraclinski Tamburaški sastav Lajbeki.

 

Post Skupština Nogometnog kluba Mraclin je prvi puta viđen na MRACLIN . HR.