Nakon punih deset godina klupu pionira Mraclina napustio je dosadašnji trener Krunoslav Kos Kićo. Njegovo mjesto zauzeo je Tomislav Škrinjarić koji je branio boje NK Mraclina kao igrač. Uprava kluba odlučila je povjerenje dati treneru Škrinjariću, kad je dosadašnji trener najavio svoj odlazak.

– Sigurno je da smo pionire ostavili u dobrim rukama i da neće nedostajati dobrih rezultata i novih pobjeda u idućim sezonama. Iskoristio bih – kao sada već bivši trener – svoje zahvale uputiti svojim kolegama s kojim sam krenuo u ovaj dugotrajni proces vraćanja volje za nogometom našoj djeci.

– Krenuo bih od Dražena Galekovića: kad je bilo najteže mi smo oformili čak dvije ekipe, mlađe i starije pionire. Nakon nekoliko sezona umjesto našeg Šere suradnju sam započeo sa našima Ivanom i Darijem Zgurićem, koji su također dali puno za promaknuće mraclinskog nogometa u mlađim kategorijama.

– I na samom kraju zahvalio bi se svim roditeljima koji su bili uz mene i svoju djecu svih ovih godina. Naravno posebnu zahvalu šaljem našim sponzorima PPS Galekoviću, Kovi i ZG Pilani, koji su svojim sredstvima omogućili da naša djeca uvijek igraju u najljepšoj opremi u turopoljskom kraju.

Sportski pozdrav.

Najava pripremne utakmice pionira Mraclina pod vodstvom novog trenera.

NK MRACLIN – NK KURILOVEC

Nedjelja: Mraclin, igralište Stara graba u 10 sati