Prijava

Vaša prijava

Marko Pjaca: Više nikada neću izvoditi jedanaesterce u Velikoj Gorici

[]

VELIKA GORICA Prije dva i pol tjedna Rijeka je u Velikoj Gorici imala dva jedanaesterca. Budući da je Niko Janković tada bio na klupi, prvi je u 35. minuti realizirao Marko Pjaca kojeg je, kako je sam otkrio, Ivan Banić u poluvremenu te utakmice pitao kako inače izvodi udarce s bijele točke. U 53. minuti je postalo jasno da je golman Gorice znao što radi.

Naime, tada je za Rijeku dosuđen drugi jedanaesterac, a Banić je obranio udarac Pjace koji je ipak zabio gol iz odbijanca. Njihov treći bliski susret te vrste donijela je ova nedjelja. Prije izvođenja tog jedanaesterca Banić je došao do Pjace i nešto mu je rekao, a zatim je lopta odletjela visoko preko gola.

– Protiv Gorice smo odigrali dvije utakmice u nenogometnim uvjetima, a ja sam prvi i drugi put u karijeri promašio penal. Više nikada ih neću izvoditi u Velikoj Gorici, ha, ha… Banić je došao do mene i pitao me kako ću sada pucati. Bila je to uobičajena zezancija prije izvođenja penala, mala provokacija. Takve stvari su normalne u nogometu. Najvažnije je da smo ta dva teška gostovanja zaključili osvajanjem maksimalnog broja bodova.

Objava Marko Pjaca: Više nikada neću izvoditi jedanaesterce u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Novi list.