Prijava

Vaša prijava

Prepriječio im put autombilom, a zatim zaprijetio vatrenim oružjem iz kojeg je u zrak ispalio dva hica

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Republike Srbije zbog sumnje u razbojništvo.

Sumnja se da je 25-godišnjak 3. ožujka, oko 21.30 sati, zajedno s još dvojicom zasad nepoznatih počinitelja, ispod mosta u Novakima Ščitarjevskim, s ciljem da prisvoji tuđu pokretnu, osobnim vozilom prepriječio put vozilu marke Ford Focus belomanastirskih registarskih oznaka kojim je upravljala 30-godišnjakinja dok su se u vozilu nalazile još 29-godišnjakinja, 30-godišnjakinja i jedna maloljetna osoba.

Nakon toga se osumnjičeni obratio oštećenim osobama i potom im je zaprijetio vatrenim oružjem iz kojeg je u zrak ispalio dva hica.

Oštećene osobe su se tada udaljile s mjesta događaja dok je osumnjičeni 25-godišnjak sjeo u vozilo Ford Focus koji je otuđio i udaljio se.

Otuđeno vozilo je naknadno pronađeno u Rakarju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 25-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objava Prepriječio im put autombilom, a zatim zaprijetio vatrenim oružjem iz kojeg je u zrak ispalio dva hica pojavila se prvi puta na Novi list.