Prijava

Vaša prijava

OK Velika Gorica uvjerljivo prva nakon jesenskog dijela 2.A lige


OK BJELOVAR - OK VELIKA GORICA 1:3  ( 26:28, 25:11. 21:25, 20:25 ).
Suvereno, kako su i igrale cijelu polusezonu tako su je Velikogoričanke i završile u subotu u Bjelovaru.
Derbi kola između vodećih i dosad neporaženih Velikogoričanki i drugoplasiranih Bjelovarki koje su imale samo jedan poraz ponudio je odličnu utakmicu.Utakmica je odigrana pred velikim brojem domaćih navijača koji su gromoglasnim navijanjem stvorili pravi sportski ugođaj.
Velikogoričanke su bolje otvorile utakmicu i vodile u prvom setu 16:10, ali domaće stižu i gledamo neizvjesnu završnicu u kojoj se bolje snalazi odbojkašice Velike Gorice i s 28:26 dobijaju set. U drugom setu pad koncentracije gošći Bjelovarčanke koriste i glatko dobijaju set 25:11 za izjednačenje 1:1.
U trećem i četvrtom setu Velika Gorica pokazuje zašto je na prvom mjestu i dobija ih bez većih problema i ostvaruje novu vrijednu pobjedu.
Ovom pobjedom OK Velika Gorica je dodatno  učvrstila vodeću poziciju, jer je prednost nad drugoplasiranim ŽOK Bjelovarom povečana na sedam bodova prednosti. Impresivnih devet pobjeda u nizu rezultat je vrijedan divljenja i budi nam vjeru da se ove sezone može i do 1.B lige. Put je još dug, ali uz ovakav rad, pristup i zalaganje nije ga nemoguće prijeći.Orijentacija kluba na igračice iz vlastitog pogona vidljivo donosi rezultate i napredak se očituje iz sezone u sezonu. Čudesna polusezona okončana je na najljepši mogući način novom pobjedom osamnaestom od osamnaest službenih utakmica kluba, bez i jednog poraza.
Pobjedu u Bjelovaru i potvrdu 1.mjesta u 2.A Hrvatskoj ligi-centar nakon jesenskog dijela ostvarile su:
Marija Vuglenović,Marija Uzelac,Žaklina Baković,Ružica Bajić,Ivona Domić,Anamarija Knezović,Nives Antolović,Lucija Marijan,Marina Pavić,Iva Crnjac, Stella Sremić i Magdalena Mateković, u ligi su igrale trenutno ozlijeđene Tonka Đuračić i Marina Suhalj te Ana Domić i Magdalena Mioković, trener Vinko Ivelj i pomoćni trener Dražen Uzelac.
Natjecanje se nastavlja 25.siječnja 2014. kada OK Velika Gorica gostuje u Čakovcu kod ŽOK Kaštela

.

Kup u Poreč!