Prijava

Vaša prijava

Edukacije u travnju 2016.


VG Poduzetnički centar d.o.o. nastavlja sa kvalitetnim i zanimljivim radionicama. Za travanj su pripremljene sljedeće teme:

Prva tema na redu je „ Kako se pripremiti za uspješnu realizaciju poticaja“. Tema se održava 07.04.2016. godine u 8.30 sati na adresi Šetalište F. Lučića 15, Velika Gorica. Edukacijom se želi  pripremiti poduzetnike da što uspješnije realiziraju vlastite razvojne projekte koristeći jedan od mnogobrojni izvora sufinanciranja koja im stoje na raspolaganju.
Prijavni obrazac

Edukacija na temu „Upravljanje markom i Internet oglašavanje“ održat će se 14.4.2016. godine također u 9.00 sati, na istoj adresi Šetalište F. Lučića 15. Edukacijom se želi pojasniti važnost upravljanja markom i važnost najjeftinijeg i  najutjecajnijeg oglašavanja putem Interneta.
Prijavni obrazac

Posljednja tema  bit će „ E-računovodstvo i E-poslovanje“ i to 21.4.2016. godine u 8.30 sati na istoj adresi Šetalište F. Lučića 15. Edukacijom se želi polaznicima olakšati poslovanje i komunikacija sa vanjskim knjigovođom, te skrenuti pozornost na najčešće pogreške u poslovanju kako bi se smanjila mogućnost pogrešaka i potencijalnih kazni.
Prijavni obrazac

Edukativna predavanja traju 4 sata  i besplatna su za sve zainteresirane postojeće i potencijalne poduzetnike kao i njihove zaposlenike.

Potrebna je prijava za određenu edukaciju na broj telefona 01/ 6269-943 ili putem ispunjenih obrazaca.