Prijava

Vaša prijava

Poslovni uzlet Velike Gorice 2016.


Pozivaju se svi poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, potencijalni poduzetnici i svi oni koji žele proširiti svoja znanja i sposobnosti iz područja makretinga, financija i novih tehnologija da se prijave i sudjeluju na Poslovnom uzletu Velike Gorice.
Svi koji se prijave na edukacije imat će priliku naučiti koristiti bankarske proizvode i kako nove tehnologije mogu olakšati poslovne izazove te osnove dobre brand strategije, zatim o inovacijama za start up-ove i kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju. Polaznici će dobiti aktualne informacije iz financijskog sektora, te će saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova.
Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

Poslovni uzlet Velike Gorice 2016. održati će se u petak,  6. svibnja 2016. u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka 37, Velika Gorica.

Prijavnicu za sudjelovanje možete ispuniti ovdje.

Više o Poslovnom uzletu u Velikoj Gorici možete pročitati ovdje.