Prijava

Vaša prijava

Poziv na 13. međunarodnu izložbu inovacija ARCA 2015 i Dan inovativnih ideja


Predstavite svoje realizirane inovacije, dajući svoj konkretan doprinos poboljšanju uvjeta za razvoj inovatorstva i stvaranju konkurentnijeg hrvatskog gospodarstva. Pomozite u osnaživanju mladih i poduzetnica i iznova stvorite po 13. put pozitivno inovativno ozračje izložbe ARCA 2015.

Pozivamo vas da sudjelujete na ovogodišnjoj 13. međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015 od 15. do 18. listopada 2015. u Boćarskom domu u Zagrebu, na kojoj će iznova biti izložene inovacije, novi proizvodi i tehnologije iz područja strojarstva, elektrotehnike, informatike, fizike, mehatronike, kemije, biologije, medicine i drugih prirodnih i tehničkih područja.

Udruga inovatora Hrvatske u sklopu ovogodišnje 13. međunarodne izložbe ARCA 2015 organizira i Dan inovativnih ideja.

Cilj je da se mladi  inovatori kao temelj budućeg gospodarskog razvoja Hrvatske predstave na Danu inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI, koji će se održati 16. listopada 2015. u 12:00 sati u Trofejnoj dvorani Boćarskog doma, cijeloj izložbi ARCA 2015 daje se naglasak na inovativno poduzetništvo mladih (od 16 do 30 godina) i poduzetnica (iznad 16 godina) iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Više informacija možete saznati ovdje.

Izvor: ARCA