Test galerije

Ovo je primjer kako galerija može izgledati plus neki tekst prigodni uz slike. The post Test galerije appeared first on Navještenje.

Test riječ

hoće li se pojaviti tekst ovdje The post Test riječ appeared first on Navještenje.

Papin nagovor za Sv. Trodnevlje

Braćo i sestre, dobar dan! S radošću vas dočekujem na ovoj mojoj prvoj općoj audijenciji. S velikom zahvalnošću i poštovanjem preuzimam “štafetu” iz ruku mojeg ljubljenog predšasnika Benedikta XVI. Nakon The post Papin nagovor za Sv. Trodnevlje appeared first on Navještenje.

Večernjim zahvalnim euharistijskim slavljem završeno XVIII. Biblijsko bdijenje

Korizmeni poticaj da Sveto pismo iz skrivenih polica dođe na najsvetije mjesto u kući, da bude blizu oku, a na taj način i blizu srcu, i da čovjek počne živjeti The post Večernjim zahvalnim euharistijskim slavljem završeno XVIII. Biblijsko bdijenje appeared first on Navještenje.

Hodočašće u Zagrebačku katedralu

Više stotina vjernika župe Navještenja Blažene Djevice Marije iz Velike Gorice hodočastilo u Zagrebačku katedralu našem blaženiku Alojziju Stepincu u vrijeme trajanja molitvene inicijative ’24 sata za Gospodina’ Četvrtu godinu The post Hodočašće u Zagrebačku katedralu appeared first on Navještenje.

Izbavitelji 2 od lipnja u Kinu Gorica

Nakon dugih trinaest godina Disney i Pixar na velike ekrane vraćaju obitelj super-junaka u drugom nastavku animiranog hita ‘Izbavitelji’. U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji, mama Helen je u centru The post Izbavitelji 2 od lipnja u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Prinčeva strana priče u Kinu Gorica

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snjeguljica se uda za Princa, a Uspavana ljepotica se uda također za Princa. Kao beba, princ Šarmer je blagoslovljen The post Prinčeva strana priče u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Tonka Bontonka vas uči pravilima ponašanja

Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati ne ometajući susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima i starijim osobama? Odgovore na ova i The post Tonka Bontonka vas uči pravilima ponašanja appeared first on Sretni grad.

Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

U vijećnici POUVG-a u utorak, 22. svibnja, vas očekuje zanimljivo putopisno predavanje Brodom od Urala do Kaspijskog mora. Predavanje će u 19 sati održati Mira Pavlica Stojčević koja će vas The post Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora appeared first on Sretni grad.

Trodnevna akcija darivanja krvi

Gorički Crveni križ je započeo sa svibanjskom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se mogu priključiti svi građani. Pridružite se ovoj trodnevnoj akciji, darujte krv i tako spasite nečiji život. Trodnevna The post Trodnevna akcija darivanja krvi appeared first on Sretni grad.

Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan

Velikogorički brass festival ove se godine održava od 26. svibnja do 1. lipnja, a otvorit će ga austrijski ansambl limene glazbe Mnozil Brass. Festival je pripremio proslavu za svoj 12. The post Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan appeared first on Sretni grad.

Ludi labos za male znanstvenike

Ludi labos je program edukativnih radionica za popularizaciju prirodnih znanosti. Znanstvene radionice su osmišljene s namjerom da zainteresiraju djecu za sve što se oko njih događa. Sve što nas okružuje The post Ludi labos za male znanstvenike appeared first on Sretni grad.

Goričke večeri uz Tri praščića

Tri praščića klasik su književnosti za djecu koji svaki naraštaj djece treba vidjeti. Nije samo riječ o elementarnoj priči razumljivoj djeci već od druge godine, nego i o djelu koje The post Goričke večeri uz Tri praščića appeared first on Sretni grad.

Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih

“Ninin svijet mjehurića” edukativna je predstava u kojoj djevojčica Nina otkriva svijet, gledan kroz mjehurić sapunice, na čijem putu nailazi na „mala i velika iznenađenja“. Kroz svoje higijenske navike i The post Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih appeared first on Sretni grad.

‘Treptaj leptirovih krila’ u POU Velika Gorica

Izložba slika ‘Treptaj leptirovih krila’ otvara se 11. svibnja u izložbenom prostoru POU Velika Gorica. Radovi su djelo umjetnice Zorice Turkalj čiji su najčešći motivi leptiri u letu i na cvijetu The post ‘Treptaj leptirovih krila’ u POU Velika Gorica appeared first on Sretni grad.