Izbavitelji 2 od lipnja u Kinu Gorica

Nakon dugih trinaest godina Disney i Pixar na velike ekrane vraćaju obitelj super-junaka u drugom nastavku animiranog hita ‘Izbavitelji’. U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji, mama Helen je u centru The post Izbavitelji 2 od lipnja u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Prinčeva strana priče u Kinu Gorica

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snjeguljica se uda za Princa, a Uspavana ljepotica se uda također za Princa. Kao beba, princ Šarmer je blagoslovljen The post Prinčeva strana priče u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Tonka Bontonka vas uči pravilima ponašanja

Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati ne ometajući susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima i starijim osobama? Odgovore na ova i The post Tonka Bontonka vas uči pravilima ponašanja appeared first on Sretni grad.

Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora

U vijećnici POUVG-a u utorak, 22. svibnja, vas očekuje zanimljivo putopisno predavanje Brodom od Urala do Kaspijskog mora. Predavanje će u 19 sati održati Mira Pavlica Stojčević koja će vas The post Zaplovite brodom od Urala do Kaspijskog mora appeared first on Sretni grad.

Trodnevna akcija darivanja krvi

Gorički Crveni križ je započeo sa svibanjskom akcijom dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se mogu priključiti svi građani. Pridružite se ovoj trodnevnoj akciji, darujte krv i tako spasite nečiji život. Trodnevna The post Trodnevna akcija darivanja krvi appeared first on Sretni grad.

Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan

Velikogorički brass festival ove se godine održava od 26. svibnja do 1. lipnja, a otvorit će ga austrijski ansambl limene glazbe Mnozil Brass. Festival je pripremio proslavu za svoj 12. The post Velikogorički brass festival slavi 12. rođendan appeared first on Sretni grad.

Ludi labos za male znanstvenike

Ludi labos je program edukativnih radionica za popularizaciju prirodnih znanosti. Znanstvene radionice su osmišljene s namjerom da zainteresiraju djecu za sve što se oko njih događa. Sve što nas okružuje The post Ludi labos za male znanstvenike appeared first on Sretni grad.

Goričke večeri uz Tri praščića

Tri praščića klasik su književnosti za djecu koji svaki naraštaj djece treba vidjeti. Nije samo riječ o elementarnoj priči razumljivoj djeci već od druge godine, nego i o djelu koje The post Goričke večeri uz Tri praščića appeared first on Sretni grad.

Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih

“Ninin svijet mjehurića” edukativna je predstava u kojoj djevojčica Nina otkriva svijet, gledan kroz mjehurić sapunice, na čijem putu nailazi na „mala i velika iznenađenja“. Kroz svoje higijenske navike i The post Zamazanka Nina djecu uči o svijetu odraslih appeared first on Sretni grad.

‘Treptaj leptirovih krila’ u POU Velika Gorica

Izložba slika ‘Treptaj leptirovih krila’ otvara se 11. svibnja u izložbenom prostoru POU Velika Gorica. Radovi su djelo umjetnice Zorice Turkalj čiji su najčešći motivi leptiri u letu i na cvijetu The post ‘Treptaj leptirovih krila’ u POU Velika Gorica appeared first on Sretni grad.

AIRVG2018: Dan za sve zaljubljenike u zrakoplove

Dan otvorenih vrata Hrvatskog ratnog zrakoplovstva ove godine se održava 19. svibnja na Zrakoplovno-tehničkom centru u Velikoj Gorici u sklopu događanja AIRVG2018. To je savršena prilika za sve zaljubljenike u The post AIRVG2018: Dan za sve zaljubljenike u zrakoplove appeared first on Sretni grad.

‘U laži su kratke noge’ u dvorani Gorica

Tibor je dječak predškolske dobi koji ima bujnu maštu i voli izmišljati priče. Ali istina je čovjek s dugim nogama, a laž čovjek s kratkim nogama. Kad laž krene, istina The post ‘U laži su kratke noge’ u dvorani Gorica appeared first on Sretni grad.

Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču

Nakon Tour de Tura ljubitelji vožnje na dva kotača imaju priliku ponovno sudjelovati u još jednoj gastro-etno biciklijadi, koja će se održati u nedjelju 13. svibnja u Etno naselju Novo The post Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču appeared first on Sretni grad.

Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču

Nakon Tour de Tura ljubitelji vožnje na dva kotača imaju priliku ponovno sudjelovati u još jednoj gastro-etno biciklijadi, koja će se održati u nedjelju 13. svibnja u Etno naselju Novo The post Gastro-etno biciklijada u Novom Čiču appeared first on Sretni grad.

Besplatno pogledajte predstavu Grga Čvarak

Tko ne zna za Grgu Čvarka, koji svojom ambivalentnošću pokazuje sve odlike pravoga živog djeteta? Upravo je u tome najveća Grgina zanimljivost. Ova predstava pokušat će dati odgovor na desetljetnu The post Besplatno pogledajte predstavu Grga Čvarak appeared first on Sretni grad.