Leo Da Vinci na filmskom platnu

Kako kroz kreativnost i stvaranje možemo pomoći drugima pokazat će nam Leo Da Vinci iz grada Vincija koji, uz pomoć prijatelja Lorenza, radi na novim izumima i živi mirnim životom The post Leo Da Vinci na filmskom platnu appeared first on Sretni grad.

Za vikend put Lukavec grada!

Turopoljsko Jurjevo, običaj kojim se opraštamo od zime i slavimo proljeće kao simbol novog života, obilježit će se ove nedjelje, 22. travnja u Lukavec gradu uz bogat program za velike The post Za vikend put Lukavec grada! appeared first on Sretni grad.

Krav maga trening kamp

Krav maga, borilačka vještina koja potječe iz Izraela i prvotno se koristila u vojsci i policiji, brzo je osvojila sportske dvorane i postala odličan izbor za rekreaciju kojom se jačaju The post Krav maga trening kamp appeared first on Sretni grad.

Ukradena princeza u Kinu Gorica

Koliko snažni mogu biti ljubav i prijateljstvo ispričat će nam Ruslan i Mila, izgubljeni umjetnik i kraljeva kći. No, njihovu sreću narušava zli čarobnjak Chernomor koji ukrade Milu kako bi The post Ukradena princeza u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Stonoga Goga ili ljubav prema cipelama

Što se dogodi kada jedna stonoga postane – ovisnica o cipelama? Japanke, čizme, papuče, sandale stonogi Gogi nije važno, no bit će dovoljan samo jedan susret s gladnom pticom da The post Stonoga Goga ili ljubav prema cipelama appeared first on Sretni grad.

Buđenje iz zimskog sna uz 26. Turopoljsku trku

Ima li boljeg pozdrava i dočeka od onog sportskog? Proljeće nam je pokucalo na vrata, nadamo se da će temperature svakim danom biti sve više, a s njima i sportskih The post Buđenje iz zimskog sna uz 26. Turopoljsku trku appeared first on Sretni grad.

Dječji klasik “Vlak u snijegu” na Sceni Gorica

Prema knjizi Mate Lovraka, dječjem klasiku „Vlak u snijegu“, Teatar Naranča će na Sceni Gorica u nedjelju, 25. ožujka, uprizoriti predstavu za sve generacije. Priču o avanturama svojih učenika iz The post Dječji klasik “Vlak u snijegu” na Sceni Gorica appeared first on Sretni grad.

Zečja avantura u Kinu Gorica

Uskrs nam je pred vratima, a s njime i – zečevi. I to na filmskom platnu! Animirano – igrani film “Petar Zecimir” prati zeca Petra i njegovu obitelj koja živi The post Zečja avantura u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Zašto je Tigrić Plašljivko ostao bez svojih pruga?

Kako tigar može ostati bez svojih pruga ispričat će nam Lutkarska scena “Ivana Brlić Mažuranić” u predstavi “Tigrić Plašljivko”, koju će izvesti u nedjelju, 18. ožujka u 17 sati na The post Zašto je Tigrić Plašljivko ostao bez svojih pruga? appeared first on Sretni grad.

Novi uspjesi Karate kluba Velika Gorica

Karate klub Velika Gorica ovog se vikenda s međunarodnog turnira, održanog u Virovitici, vratio bogatiji za 15 medalja koje je osvojilo njihovih 17 boraca u čak 24 kategorije. Na turniru, The post Novi uspjesi Karate kluba Velika Gorica appeared first on Sretni grad.

Kako se lijepo ponašati uz Tonku Bontonku?

Kako se ponašati za vrijeme jela? Koje higijenske navike steći? Kako se igrati a da ne ometamo susjedstvo i okolinu? Kako se odnositi prema prijateljima, a kako prema starijim osobama? The post Kako se lijepo ponašati uz Tonku Bontonku? appeared first on Sretni grad.

Najslađi kraj zime uz “Pčelicu Maju i Medene igre”

Pčelica Maja se pojavila prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljeni je lik kod odraslih i kod djece. “Pčelica Maja: Medene igre” The post Najslađi kraj zime uz “Pčelicu Maju i Medene igre” appeared first on Sretni grad.

Grga Čvarak iz Zelengaja stiže na Scenu Gorica

Grga Čvarak, dječak iz Zelengaja i poznate dječje pjesme pisca Ratka Zvrka, koji „sve radi naopačke, čas je dobar, čas zao“ u predstavi Gradskog kazališta – Scene Gorica publici će, The post Grga Čvarak iz Zelengaja stiže na Scenu Gorica appeared first on Sretni grad.

Poznati drveni lutak Pinokio na kazališnim daskama

Stolar Gepetto izradio je drvenog lutka Pinokija i, umjesto sreće, obuzme ga tuga jer nije imao svoje djece te poželi da Pinokio postane pravi dječak. Njegovu je želju čula dobra The post Poznati drveni lutak Pinokio na kazališnim daskama appeared first on Sretni grad.

Na putovanju kroz vrijeme u filmu “Muzej čudesa”

Što se dogodi kada se sretnu dvoje djece iz različitih vremenskih razdoblja? Film “Muzej čudesa” prati Bena i Rose, djecu iz različitih vremena koji potajno sanjaju o tome da im životi The post Na putovanju kroz vrijeme u filmu “Muzej čudesa” appeared first on Sretni grad.