Dani otvorenih vrata u Krav Maga centru VG

Krav maga, izraelska borilačka vještina, posljednjih godina sve je popularnija sportska aktivnost i za najmlađe uzraste. To su prepoznali i u Krav Maga centru VG koji ovaj tjedan, od 20. The post Dani otvorenih vrata u Krav Maga centru VG appeared first on Sretni grad.

“Maca Papučarica” u Dvorani Gorica

Zašto je važno pospremati svoje stvari i brinuti se o njima ispričat će „Maca Papučarica“ u nedjelju od 17 sati u Dvorani Gorica. Tko je bila Maca Papučarica, zašto je The post “Maca Papučarica” u Dvorani Gorica appeared first on Sretni grad.

“Gospođica Neću” ponovno na Sceni Gorica

Gospođica Neću priča je o djevojčici Mini, naoko nalik svim ostalim sedmogodišnjakinjama, koja međutim ima jednu vrlo neobičnu i tvrdoglavu naviku. Kroz svoj dan, Mina uporno iodbija sve oko sebe: The post “Gospođica Neću” ponovno na Sceni Gorica appeared first on Sretni grad.

Besplatna projekcija “Malih letećih medvjedića” u Kinu Gorica

U crtanom filmu „Mali leteći medvjedići“, miljenicima generacija djece, besplatno ćemo uživati u sklopu rođendana Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača. Avanture Dade, Tine, blizanki Jasmine i Latice te braće Joška i The post Besplatna projekcija “Malih letećih medvjedića” u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Predstava “Puž muž” u Dvorani Gorica

U Dvorani Gorica, ove nedjelje, 29. kolovoza, u 17h igra predstava Kazališne družine Pinklec “Puž muž” koja u formi interaktivne 3D slikovnice donosi priču o prijateljstvu i tri žabe koje u The post Predstava “Puž muž” u Dvorani Gorica appeared first on Sretni grad.

Popularna Šuma Striborova na Sceni Gorica

Jedna od trenutno najposjećenijih predstava, „Šuma Striborova“, nastala prema poznatoj bajci Ivane Brlić Mažuranić o Domaćima i snahi guji, ove nedjelje stiže na Scenu Gorica. Predstava govori kako je zašao The post Popularna Šuma Striborova na Sceni Gorica appeared first on Sretni grad.

“Moj mali poni” u Kinu Gorica

Na filmskom platnu oživljena je magija popularne šestorke ponija uz koje su odrastale brojne generacije i u kojoj se do 25. listopada može uživati i u Kinu Gorica! Avantura spašavanja The post “Moj mali poni” u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Crvenkapica i zločesti vuk na Sceni Gorica

Jednu od najpoznatijih bajki braće Grimm, „Crvenkapicu“, u nedjelju, 15. listopada za goričke mališane na daskama Scene Gorica izvest će Lutkarska scena „Ivana Brlić Mažuranić“. Bajka govori o djevojčici koju The post Crvenkapica i zločesti vuk na Sceni Gorica appeared first on Sretni grad.

Neparožderi u Kinu Gorica

Svaka mama barem se jednom suočila sa najgorim problemom iz perilice rublja – nesparenim čarapama! Sada znamo tko su krivci za to – Neparožderi, malena nevidljiva stvorenja koja se hrane The post Neparožderi u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Gastro vikend pred nama u znaku Nedjeljnog turopoljskog ručka

Ova nedjelja, 15. listopada od 11.30 sati, rezervirana je za još jedan ukusan, zabavan i već tradicionalan Nedjeljni turopoljski ručak! Uvod u veliku gastro manifestaciju koja će zamirišati goričke ulice The post Gastro vikend pred nama u znaku Nedjeljnog turopoljskog ručka appeared first on Sretni grad.

Mjesec hrvatske knjige pod motom “Sve na jednom mjestu!”

Od 15. listopada do 15. studenoga u knjižnicama diljem Hrvatske odvija se nacionalna manifestacija Mjesec hrvatske knjige. Poseban naglasak je na književnim susretima, tribinama i radionicama posvećenih knjizi i čitanju, The post Mjesec hrvatske knjige pod motom “Sve na jednom mjestu!” appeared first on Sretni grad.

Dječji tjedan pod motom “Za djetinjstva sklad trebam cijeli grad!”

Od ponedjeljka do subote, 9. – 14. listopada, održat će se Dječji tjedan u Velikoj Gorici pod motom “Za djetinjstva sklad trebam cijeli grad!”. Organiziran je program bogat radionicama, izložbama, The post Dječji tjedan pod motom “Za djetinjstva sklad trebam cijeli grad!” appeared first on Sretni grad.

Humanitarna akcija prikupljanja školskog pribora

Rotaract club Velika Gorica i Centar za socijalnu skrb Velika Gorica organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora u velikogoričkim osnovnim i srednjim školama. Akcija će trajati do kraja mjeseca. “Sav The post Humanitarna akcija prikupljanja školskog pribora appeared first on Sretni grad.

U nedjelju, 17. rujna, u 17 h, u dvorani Gorica ponovno kreće program „Nedjeljom u PET“. Prva predstava na programu je Kako živi Antuntun. Antuntun nam pokazuje kako je moguće The post appeared first on Sretni grad.

Mali Bigfoot u Kinu Gorica

Od četvrtka, 7.9., do srijede, 13. 9., od 18 sati u Kinu Gorica pogledajte sa svojim mališanima animirani sinkronizirani film “Mali Bigfoot”. Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno The post Mali Bigfoot u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.