Poznati drveni lutak Pinokio na kazališnim daskama

Stolar Gepetto izradio je drvenog lutka Pinokija i, umjesto sreće, obuzme ga tuga jer nije imao svoje djece te poželi da Pinokio postane pravi dječak. Njegovu je želju čula dobra The post Poznati drveni lutak Pinokio na kazališnim daskama appeared first on Sretni grad.

Na putovanju kroz vrijeme u filmu “Muzej čudesa”

Što se dogodi kada se sretnu dvoje djece iz različitih vremenskih razdoblja? Film “Muzej čudesa” prati Bena i Rose, djecu iz različitih vremena koji potajno sanjaju o tome da im životi The post Na putovanju kroz vrijeme u filmu “Muzej čudesa” appeared first on Sretni grad.

Kako učiti o različitostima kroz priču ovčice Wande?

Vesela družina iz Gradskog kazališta lutaka Rijeka na daskama Scene Gorica ispričat će priču o različitostima i važnosti njihova prihvaćanja kroz priču o ovčici Wandi, koja se zbog svoje šarene The post Kako učiti o različitostima kroz priču ovčice Wande? appeared first on Sretni grad.

Pračovjeci u Kinu Gorica

Od petka, 09. veljače, u Kinu Gorica možemo uživati u dalekoj prošlosti kroz odličan crtić “Dugi iz kamenog doba”! Zabavna avantura vodi nas u doba prapovijesti kada su zemljom hodale The post Pračovjeci u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Najveseliji vikend u godini!

Iako je trenutno goričke ulice prekrio snijeg, za vikend će njegovu bjelinu zamijeniti šarenilo maski jer pred nama je najveseliji vikend u godini – Turopoljski fašnik! Subota je rezervirana za The post Najveseliji vikend u godini! appeared first on Sretni grad.

Vesela Turopoljska fašnička trka

S dvije-tri krafne u trbuhu i ti možeš stići do cilja najluđe turopoljske trke- Turopoljske fašničke trke koju organiziraju Turistička zajednica Grada Velike Gorice i Maraton klub VG. Trči se The post Vesela Turopoljska fašnička trka appeared first on Sretni grad.

Muzej Turopolja u Noći muzeja

Posljednji petak siječnja u znaku je muzeja! I ove je godine Muzej Turopolja dio manifestacije Noć muzeja te za posjetitelje ima otvorena vrata sve do ponoći, dok je besplatan ulaz The post Muzej Turopolja u Noći muzeja appeared first on Sretni grad.

Crtić “Patuljci uzvraćaju udarac” u Kinu Gorica

Klara je nova djevojčica u ulici mirnoga gradića koja se doselila u ne tako miran dom kojeg djeca iz susjedstva zovu”Frankeinsteinov dvorac. Osim navikavanja na novi dom, Klara uskoro otkriva The post Crtić “Patuljci uzvraćaju udarac” u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Osnivačica judo kluba Fuji Ponos je Hrvatske

Nagrada „Ponos Hrvatske“ i ove će godine doći u ruke jedne iznimne Velikogoričanke – Marine Drašković, osnivačice prvog judo kluba u Hrvatskoj za osobe s invaliditetom – Fuji. Klub je The post Osnivačica judo kluba Fuji Ponos je Hrvatske appeared first on Sretni grad.

Počele su prijave za Turopoljski fašnik

Tek što su blagdani završili, najluđe doba godina (već) nam kuca na vrata! Poznati Turopoljski fašnik, koji će se ove godine održati po 109. put, ove godine nam dolazi 10. The post Počele su prijave za Turopoljski fašnik appeared first on Sretni grad.

Predstava “Bambi” na Sceni Gorica

Scena Gorica ugostit će Gradsko kazalište Požega sa dječjom predstavom “Bambi” koja će nas upoznati sa dječakom Mateom koji se sprema na novu pustolovinu – preseljenje u veliki grad. Prije toga The post Predstava “Bambi” na Sceni Gorica appeared first on Sretni grad.

Put u prapovijest Zemlje s Lovcima na dinosaure

Kakav je osjećaj vratiti se u prapovijest našeg planeta i vrijeme dinosaura? Kakve su još, uz dinosaure, životinje tada postojale? Kroz radionice Lovci na dinosaure koje počinju 20. siječnja u The post Put u prapovijest Zemlje s Lovcima na dinosaure appeared first on Sretni grad.

Kreću nove radionice Ludog labosa

Ludi labos kreće od 20. siječnja sa novim radionicama! Kako se proizvodi zlato, a kako sapun? Kakvi sve začini postoje i iz kojih zemalja potječu, kako otkriti u kojem voću The post Kreću nove radionice Ludog labosa appeared first on Sretni grad.

Zimski praznici u Kinu Gorica

Zimski praznici idealno su vrijeme za posjet kinu! Za sve crtane filmove koje ste propustili zbog školskih obaveza, sve do 13. siječnja traje popravni ispit, i to sa čak dva The post Zimski praznici u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.

Božićni koncert Lučića

  Učenici glazbenih odjela Umjetničke škole Franje Lučića u dvorani Galženica će u utorak, 19. prosinca održati tradicionalni koncert na kojem će pokazati svoj talent i uloženi trud. Početak koncerta zakazan The post Božićni koncert Lučića appeared first on Sretni grad.