Prijava

Vaša prijava

Coco&Olaf u Kinu Gorica


Što je bolje od super crtića? Dva super crtića

🙂

Od danas se u Kinu Gorica mogu pogledati „Coco i velika tajna“ i „Snježno kraljevstvo“ po cijeni (samo) jedne ulaznice!

„Coco i velika tajna“ u ove hladne dane donosi šareni glazbeni svijet Južne Amerike kroz priču o dječaku Miguelu koji sanja o tome da postane glazbenik, no na put ostvarenja sna stoji mala prepreka – glazba je u njegovoj obitelji zabranjena.        Kako bi dokazao svoj talent i ostvario san, Miguel se nađe u šarenoj Zemlji mrtvih; putem upoznaje prevaranta Hectora te s njime počinje otkrivati pravu priču o povijesti svoje obitelji..

 

Iz Južne Amerike u zimsku idilu vratit će nas kratki crtani film „Snježno kraljevstvo: Olafova tajna“; prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorila vrata dvorca Anne i Else koje tim povodom organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Snjegović Olaf uzima stvar u svoje ruke i kreće na put po kraljevstvu kako bi otkrio najbolje običaje i Elsi i Anni spasio Božić.

U crtićima (u trajanju od 130 minuta) možete uživati do srijede, 29.11. (izuzev subote i ponedjeljka) od 18 sati; u nedjelju, 26.11., projekcija kreće pola sata kasnije, u 18.30 sati.

Vidimo se

🙂

 

  

Coco i velika tajna
 
Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina

The post Coco&Olaf u Kinu Gorica appeared first on Sretni grad.