Prijava

Vaša prijava

Brojna događanja u sklopu manifestacije “Volim život”


Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom koji se obilježava 03. prosinca, tijekom cijelog sljedećeg tjedna u čekaju nas brojna događanja u sklopu manifestacije Dana osoba s invaliditetom “Volim život”!

Predstave, izložba, tribina, memorijalni turnir  i tradicionalni susret s gradonačelnikom održavat će se od 04. do 09. prosinca na raznim lokacijama, dok će djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje u četvrtak, 07. prosinca, sa početkom u 18 sati u Dvorani Gorica izvesti predstavu “Gradu s ljubavlju”.

Dani osoba s invaliditetom "Volim život"
Program počinje u ponedjeljak u 18 sati kada je organiziran susret osoba s invaliditetom i gradonačelnika Dražena Barišića; u 18.45 sati u Vijećnici POUVG-a predstavit će se ovogodišnji program i prikazati film “Suncokret” o udruzi osoba s invaliditetom grada Velike Gorice. Nakon toga, u Izložbenom prostoru POUVG-a otvorit će se Izložba fotografija Udruge Suncokret.

U utorak u 13 sati u Vijećnici POUVG održat će se tribina “Inkluzija – stil života”; srijeda je rezervirana za zabavu i druženje u Clubu 100 gdje će u 20 sati nastupiti Tamburaški sastav Harmonija.

U subotu, 9. prosinca,  od 9 do 14 sati održat će se IV. Memorijal u boćanju osoba s invaliditetom Marijan Dobrinčić. Osobe s invaliditetom ugostit će Sportska dvorana Osnovne škole Nikole Hribara. Za kraj ovogodišnjih Dana u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije organizirana je sveta misa.

 

*Fotografija naslovnice preuzeta je sa portala www.gorica.hr 

The post Brojna događanja u sklopu manifestacije “Volim život” appeared first on Sretni grad.