Prijava

Vaša prijava

28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu


Obavješćujemo Vas o 28. Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održati od četvrtka 9. studenoga do subote 11. studenoga 2023. u Kongresnoj dvorani i dvorani Zimski vrt Zagrebačkoga velesajma, Avenija Dubrovnik 15. (Ulaz uz Gastro Globus).

Radno vrijeme Smotre Sveučilišta u Zagrebu je sva tri dana od 10 do 20 sati. Želimo Vam napomenuti da učenici mogu posjetiti izložbene štandove svih fakulteta i akademija bilo kada tijekom sva tri dana održavanja Smotre (od 10 do 20 sati), neovisno o dodatnome programu predstavljanja sastavnica.

Termin održavanja Smotre usklađen je s terminom održavanja sajma knjiga Interliber kako bi omogućili svim učenicima i ostalim zainteresiranima da posjete oba sajma u isto vrijeme.

Dodatni program predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu održavat će se u dvorani Zimski vrt (u sklopu Kongresnoga centra), gdje će studenti i profesori predstavljati svoj fakultet po predviđenome rasporedu. Program predstavljanja sastavnica po danima šaljemo Vam u privitku e-maila.

Sve detalje i dodatne informacije pratite na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu i podstranici Smotre http://smotra.unizg.hr/ koja služi kao središnje mjesto za informiranje maturanata - potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu.