Prijava

Vaša prijava

Naš virtualni izlet na otok Krk


4. svibnja 2020. trebao je biti dan koji vole i kojem se raduju svi učenici - odlazak na jednodnevni školski izlet. Učenici 4. razreda planirali su ove godine posjetiti otok Krk. Za maturante ovo je trebao biti poseban izlet jer je on prilika da se učenici prije odlaska iz srednje škole još jednom podruže sa svojim prijateljima i razrednicima u opuštenoj atmosferi.

Epidemija korona virusom ih je u tome spriječila. Naš maturant, Dorian Fabečić dosjetio se kako da na trenutak svojim prijateljima iz razreda i razrednici omogući putovanje na otok Krk. Smislio je virtualni školski izlet, na nekoliko minuta preuzeo ulogu turističkog vodiča i uz trubu autobusa popunjenog učenicima 4.b krenuo na virtualno putovanje na otok Krk. Na virtualni izlet krenuli su iz svoje virtualne učionice 4. svibnja 2020. godine. Bilo je to ugodno iznenađenje za sve njih.

Dorian i ostali učenici pozivaju vas da odvojite malo vremena i pridružite se njihovom putovanju. Ovo je jedan mali isječak iz našeg virtualnog života jer "mašta može svašta".

https://drive.google.com/file/d/1Gx5ZhrhZu6bImjzoT_k9LKK-vExmrJj6/view

  
 
pedagoginja Ksenija Vatavuk Margetić