Prijava

Vaša prijava

ZRAKOPLOVNA TEHNIČKA ŠKOLA RUDOLFA PEREŠINA DOMAĆIN DRŽAVNOG NATJECANJA U OBRAZOVNOM SEKTORU PROMET I LOGISTIKA



U organizaciji državne Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina, u Šibeniku se od 28. do 30. ožujka 2017.g. održava 20. državno natjecanje učenika srednjih strukovnih škola za obrazovni sektor promet i logistika.

Državno natjecanje u Solarisu, na kojem sudjeluje 50-ak učenika iz cijele Hrvatske, počinje već u utorak 28. ožujka u poslijepodnevnim satima, središnji dio natjecanja održat će se u srijedu, a u četvrtak će se u prijepodnevnim satima proglasiti pobjednici i najboljima će biti uručene nagrade i priznanja.

Službeno svečano otvaranje održat će se u srijedu 29. ožujka u 9 sati u turističkom naselju Solaris u hotelu Ivan, dvorana Žirje, a između ostalih će se svečanosti priključiti čelnici ili predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, Šibensko-kninske županije, Grada Šibenika te Hrvatske kontrole zračne plovidbe d.o.o., ovogodišnjeg dobitnika nagrade Europske komisije za najbolji međunarodni projekt u području usluga u zračnoj plovidbi.

Natjecanje se već tradicionalno održava u hotelskom naselju Solaris, a prvi put je domaćin naša škola.


 


Podjela humanitarnih paketa