Prijava

Vaša prijava

Zadnji dan na danima Zdravlja predstavljala Hitna


hitna vg
Zadnji dan na danima Zdravlja u Velikoj Gorici predstavljala je Hitna pomoć  u okviru kojega su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Velike Gorice na Tržnom centru građanima prezentirali kako mobilizirati ozlijeđenog pacijenta, mjerili im tlak i šećer u krvi, dijelili promotivne letke te ukazivali kada i zašto zvati broj 194.

zagorec

Stjepan Zagorec ravnatelj doma zdravlja Velike Gorice izrazio je veliko zadovoljstvo radom djelatnika hitne pomoći, njihovom brzinom, spretnošću i znanjem. “Mislim da je Velikogorička hitna pomoć jedna od najorganiziranijih u Hrvatskoj i da se svojim znanjem i brzinom ne razlikuju od kolega u dalekoj organiziranijoj EU” – kazao je Stjepan Zagorec

Pitali smo građane koliko su zadovoljni brzinom i kvalitetom, na što nam je Mara E. iz Pokupskog koja došla na tržnicu odgovorila kako je izuzetno zadovoljna, a što se je i sama uvjerila kad joj je susjedi naglo pozlilo prije 15-ak dana i Hitna je stigla u tren oka!

Siniša Golub šef Velikogoričke Hitne kazao je kako je zadovoljan pomoći koju im daje grad Velika Gorica, ali i Zagrebačka županija, te kako se uvijek maksimalno trude odraditi svoj posao što bolje sa opremom s kojom raspolažu.