Prijava

Vaša prijava

Želite znati benefite facebook-a?


Želite znati benefite facebook-a?

Ovo možete smatrati kao dobronamjerno upozorenje da ukoliko već niste, izmijenite svoju marketing strategiju. Veliki je propust ne iskoristiti potencijal koje donosi oglašavanje na facebook-u, a ukoliko vam trebaju konkretni primjeri, sigurni smo da ćete ih naći u ovih 10 razloga koje smo sumirali za vas.

Nakon čitanja shvatiti ćete da gubite novac svaki dan koji se ne oglašavate, pa da krenemo:

  1. Vaši klijenti provode veliki dio vremena na Facebooku. Činjenica je da 80% svih korisnika interneta koriste facebook. Tko god bila vaša ciljana publika, veliki dio nje je sigurno na facebooku, svakodnevno. To znači da su vaši klijenti na istom mjestu svaki dan i znate gdje ih naći.
  2. Facebook oglašavanje ima prednost detaljnog ciljanja publike. Možete publiku ciljati prema godinama, interesima, ponašanju i lokaciji. Prednost je da znate svoju publiku koju targetirate i prvo to odredite te onda kreirate kampanju.
  3. Facebook oglašavanje je najjeftiniji način oglašavanja. Možete potrošiti 25 kuna i dosegnuti 1000 korisnika. Nema smisla potrošiti puno više i dati oglas na radiju, televizije, plakate i sl.
  4. Facebook oglašavanje je je brzo i efikasno. Rezultati su odmah vidljivi tako da ako želite konverzije odmah sada, ovo je idealan način oglašavanja za vas.
  5. Facebook oglašavanje povećava svjesnost o vašem brandu. To je idealan način da pokažete što imate za ponuditi. Što su ljudi više upoznati s vašim brandom, veća je vjerojatnost da će postati vaši kupci.
  6. Facebook oglašavanjem možete targetirati kupce koji su već kupili od vas. Možete preuzeti njihove mail adrese u svoju kampanju te targetirati publiku za koju ste sigurni da će opet kupiti od vas. Lakše je zadržati kupca nego naći novog.
  7. Facebook oglašavanje gradi vezu između vas i vaše ciljanje publike. Interakcija se sastoji od „sviđa mi se“, komentara, interakcije na vaš oglas. Interakcija je bina jer gradi odnos i povjerenje. Kako su korisnici interaktivni s vašim oglasom tako se povezuju sve više s vama.
  8. Facebook oglašavanje povećava „usmenu“ preporuku. Socijalni aspekt facebooka pruža veće mogućnosti od drugim mreža upravo zato što ako se svidite nekome onda ta osoba dijeli svoje sviđanje sa svojim prijateljima.
  9. Vaša konkurencija koristi facebook oglašavanje. Svakim danom vašeg ne korištenja dajete konkurenciji dio kolača, dok se ne zatvorite jer oni komuniciraju s većinom vaših klijenata. Vaši klijenti su tamo, morate biti i vi.
  10. Facebook oglašavanje je mobilno. 84% facebook korisnika se služi mobilnim uređajem. Facebook je jedna od najvećih aplikacija danas i ako pratite trendove u oglašavanju, facebook oglašavanje vas neće razočarati.