Prijava

Vaša prijava

Poslodavac kod kojeg svi žele raditi – zapošljavanje i motiviranje zaposlenika


Agencija VeGoRa - Radionica - Kako postati poželjan poslodavac - Employer branding

Radionica će se održati 13. veljače 2020. godine od 09 do 15 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica (dvorana u prizemlju).

Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo.

Albert Einstein tvrdio je da ako ribu procjenjujemo po sposobnosti da se popne na drvo, živjet će u uvjerenju da je nesposobna. Jednako se tako mogu osjećati zaposlenici od kojih se očekuje uspjeh u području koje nije u skladu s njihovim setom vještina, talenata, znanja, vrijednosti i ambicija.

Kako bismo pronašli idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, važno je znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi.

 

Teme radionice:

  • alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti
  • idealan posao za određeni tip osobnosti
  • profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto
  • motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti
  • kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu
  • kako graditi uspješan tim

Radionica je namijenjena svima onima koji žele naučiti kako motivirati sebe i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove (poslodavcima i posloprimcima).

Trajanje radionice je 6 sati, od kojih je otprilike 3 sata praktičnog rada i 3 sata teorijskog izlaganja.

Predavač na radionici je Ivana Conjar, MBA s višegodišnjim iskustvom  u području poslovne edukacije, izgradnji uspješnih start up timova i karijernom savjetovanju. Područja interesa su komunikacija i poslovna psihologija.

Prijave na radionicu ovdje.

Za sva dodatna pitanja o radionici nas slobodno kontaktirajte.

 


Dobro je činiti dobro