Prijava

Vaša prijava

Digital Workshop – besplatno privucite lokalne potrošače i turiste? Stavite se na kartu i budite vidljivi”


 

Radionica „Digital Workshop – besplatno privucite lokalne potrošače i turiste? Stavite se na kartu i budite vidljivi” će se održati  u  utorak, 25. veljače 2020. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati na adresi VE-GO-RA-e, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Zašto je važno doći na radionicu i koristiti Google My Business bez obzira da li imate web mjesto ili ne?

Korisnici pretražuju lokalno: mjesečno se obavljaju milijardi lokalnih pretraživanja, a više od 30% svih mobilnih pretraživanja povezano je s lokacijom. Google My Business je neophodan ako želite biti vidljivi na online karti i na popisu lokalnih poduzeća, čime privlačimo i lokalne potrošače i turiste, a isto tako omogućuje online korisnicima da ostave recenzije i ocjene poslovanje – faktori koji su itekako važni za SEO optimizaciju na lokalnoj bazi.

Osim toga, Google My Business:

  • Ističe vaše poslovanje u rezultatima pretraživanja
  • Pomaže korisnicima da pronađu vašu tvrtku (online i offline)
  • Daje online korisnicima ključne informacije na temelju kojih mogu brzo odlučiti hoće li vas posjetiti ili neće (radno vrijeme, popularno vrijeme posjete, kartu s uputama kako najbrže doći do vas…)
  • Uključuje vaše poslovanje na svoju listu rezultata čim se pretraživanje dogodi u blizini vaše tvrtke
  • Lokalno pretraživanje često se odvija putem mobilnog uređaja što čini mobilnu vidljivost još važnijom, a Google My Business upravo to i radi

 

Predavanje će voditi g. Claudio Kramarić, a radionicu organizira VeGoRa, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra,  kao dio programa Google Digitalne garaže.

Cilj je radionica Google Garaže omogućiti pristup besplatnim radionicama o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.

Prijavite se ovdje.