Prijava

Vaša prijava

Kako nam je bilo na radionici “Poslodavac kod kojeg svi žele raditi” od 13. veljače 2020. godine – preporuke polaznika i slike


Radionica - VE-GO-RA - Poželjan poslodavac
Radionica “Poslodavac kod kojeg svi žele raditi – zapošljavanje i motiviranje zaposlenika” prva je radionice ove godine te isto tako prva radionice ove tematike u Vegora-i.

Vrijeme je brzo prošlo komunikacijom o idejama za motivaciju raznih tipova zaposlenika te kako pronaći najbolji spoj posla i prave osobe. Radilo se i na testovima polaznika, većim dijelom vlasnika, koji su dobili nove ideje kako najbolje iskoristiti svoje osobine i vještine u daljnjoj izgradnji poslovanja.

Pogledom iz različitih kutova dobila se dobra ideja što i kako razviti u postojećim timovima i što primijeniti s radionice u svrhu rasta, a isto tako na što pripaziti prilikom stvaranja novih timova u budućnosti.

Preporuke polaznika:

  • Mia Torbarina iz poduzeća Torbarina d.o.o.

“U ovo doba kada je teško naći kvalitetne ljude, još je teže zadržati ih kada procijenite da su vrijedni vašem poduzeću. Današnja radionica bila je jako korisna kako za zapošljavanje novih i zadržavanje starih ljudi, tako i za poimanje samog sebe kao osobe i razumjeti kako i sami djelujemo.”

  • Petra Malek iz Knjigovodstva Malek

“Odlična radionica! Pročitala sam puno knjiga i tekstova na temu tipova osobnosti, međutim napokon na ovoj radionici sam spoznala koji sam tip. I svidjelo mi se to. Znanje i savjete koje sam dobila lako su primjenjivi i moguće ih je realizirati u praksi. Predavačica je bila predivna, jako draga, a istovremeno stručna. Bilo je dinamično, zabavno i zanimljivo! Što više ovakvih sadržaja u VG i ja presretna!”

  • Anita Vidović Medved iz Medved Metala d.o.o.

“U vremenu kada je zaposliti kvalitetnog čovjeka koji će biti zadovoljan zajedno kao i poslodavac postao pravi izazov. Zatim, poduzeti sve potrebne mjere da bi se isti i zadržao uistinu je više nego korisno bilo za prisustvovati na ovoj odličnoj radionici edukativnog sadržaja. Hvala VeGoRi i hvala odličnoj predavačici.”

Galerija slika