Prijava

Vaša prijava

Poziv studentima i nastavnicima na predavanje gosta predavača iz Nacionalne garde Minnesote - SAD


Poštovani,

Veleučilište Velika Gorica u koordinaciji sa Državnom upravom za zaštiti i spašavanje organizira stručno predavanje na temu kritične nacionalne infrastrukture.

U sklopu višegodišnje uspješne suradnje Republike Hrvatske i Nacionalne garde Minnesote iz SAD-a, koja je nedavno na inicijativu Državne uprave za zaštitu i spašavanje proširena i na područje transfera znanja vezanog za kritične nacionalne infrastrukture, pozivamo vas na stručno predavanje koje će se održati dana 14. siječnja 2015. godine sa početkom u 17,00 sati na Veleučilištu Velika Gorica u učionici „F“.

Predavanje na temu „ Critical Infrastructure Protection and Resilience General Overview“ održat će civilni stručnjak g. Grant Hosmer, voditelj Odjela za logistiku Ureda za krizno upravljanja Minnesote SAD-e.

Predavanje će biti na engleskom jeziku dok će za pitanja i odgovore biti osigurano prevođenje.

Molimo Vas da potvrdite svoje prisustvovanje na predavanju najkasnije do 13. siječnja 2015. godine na e-mail adresu: ivan.nadj@vvg.hr s naznakom studija (npr. UKU ili KM), godine studija, statusa studenta (redoviti ili izvanredni).

S poštovanjem,

DEKAN

mr.sc. Ivan Toth, v.pred., prof.