Prijava

Vaša prijava

Veleučilište Velika Gorica na Forumu struke 2013.


Forum_struke_web
Od 17.-19. svibnja 2013. u velikoj dvorani Pauk i kinu Forum Studentskog naselja „Stjepan Radić“ održava se trodnevna manifestacija Forum struke 2013. u organizaciji Vijeća veleučilišta i visokih škola republike Hrvatske. Forum struke 2013. otvorila je zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba gđa. Jelena Pavičić Vukičević, a prisutnima su se obratili i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr.sc. Ružica Beljo Lučić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gđa. Ankica Paun Jarallah te predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola

Kroz tri dana posjetitelji će moći upoznati veleučilišta i visoke škole u RH kroz smotru istih, moći će upoznati razne poduzetnike i njihove organizacije kroz veliki sajam poslova, karijera i praksi, skupiti nova znanja kroz razne edukacije i treninge te sudjelovati u humanitarnoj akciji kojoj je cilj skupiti i dodijeliti stipendije budućim studenticama i studentima koji žele studirati, ali radi teških životnih okolnosti nisu u mogućnosti.

Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta je upoznavanje javnosti s jačinom, važnošću i kvalitetom stručnog obrazovanja u Hrvatskoj, povezivanje obrazovanja s gospodarstvom te stvaranje akademske zajednice radi cjelokupnog boljitka Republike Hrvatske.

Projekt podržavaju sljedeći pokrovitelji: Grad Zagreb, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe EU, Posao.hr,  HRcentar te Studentski centar Zagreb.

Više informacija potražite na stranicama Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH.