Prijava

Vaša prijava

Održana vježba studenata upravljanja u kriznim uvjetima


Protekli vikend je od petka, 31. svibnja do nedjelje, 02. lipnja 2013. na lokaciji lovačkog društva „Vukovina“ kraj

Vukovina_2013_Predavanje
lugarnice Čardak, Turopoljski lug, Vukovina održana vježba pod nazivom „Život u prirodi“ koja je sastavni dio  studija Upravljanja u kriznim uvjetima koji se provodi na Veleučilištu Velika Gorica. 

Prezentacija vježbe za goste održana je u subotu 1. lipnja 2013. s početkom u 10:00 sati u prisutnosti zamjenika gradonačelnika Velike Gorice g. Stjepana Kosa, višeg stručnog suradnika za zaštitu i spašavanje iz stručne službe Župana Zagrebačke županije g. Branka Herčeka, dr.sc. Roberta Mikca, načelnika Sektora za civilnu zaštitu DUZS i zapovjednika civilne zaštite u RH i drugih gostiju.

Vukovina_2013_gosti
Ova terensko-pokazna vježba u kojoj su sudjelovali studenti druge godine i nastavnici studija Upravljanje u kriznim uvjetima Veleučilišta Velika Gorica, planirana je u skladu s izvedbenim Programom nastave za nastavnu 2012./13. godinu u okviru kolegija „Logistika i sigurnost“.
 
Cilj pokazne vježbe pod nazivom „Život u prirodi“ jest upoznati studente sa zadaćama i aktivnostima logističke potpore u organiziranju privremenog šatorskog naselja kao jednog od najvažnijih elemenata u provođenju mjera zbrinjavanja ugroženog i stradalog stanovništva.

Sponzor ove vježbe bila je Jamnica d.d.