Prijava

Vaša prijava

Studenti očne optike u humanitarnoj akciji


Veleučilište Velika Gorica, Essilor i Tehnička škola Ruđera Boškovića u zajeničkoj su humanitanoj akciji za socjalno ugrožene građane. U ovoj zajedničkoj akciji studenti optometristi Veleučilišta Velika Gorica, pod mentorstvom svojih profesora, izvršit će mjerenje oštrine vida, Essilor će donirati naočalne leće, a učenici tehničari očne optike srednje škole Ruđer Bošković izbrusit će leće i ugraditi ih u donirane okvire pod vodstvom svojih strukovnih učitelja. Okvire za naočale donirat će u ovoj akciji nekoliko optičarskih radnji.

Mjerenje oštrine vida održat će se 7. listopada 2015. od 9:00 do 17:00 sati u laboratoriju optometrije na Veleučilištu Velika Gorica, Zagrebačka 5, Velika Gorica.

Predstavnici partnera u ovoj akciji, pročelnik studija očne optike, izv. prof. dr. sc. Josip Čulig, dr. med., direktorica Essilora Adria Nives Šeremet te zamjenik ravnatelja Tehničke škole Ruđera Boškovića Emil Šatalić obratit će se novinarima u 11 sati u optometrijskom laboratoriju.

Dodjela naočala budućim vlasnicima održat će se 21. listopada 2015. godine u 13 sati u velikoj TRC dvorani (dvorišna zgrada Veleučilišta Velika Gorica).