Prijava

Vaša prijava

U Splitu otvorena 3. optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe


VVGorica Opt-1
Više od tristo uzvanika iz 24 zemlje Europe i svijeta okupilo se u Radisson Blu Resortu na službenom otvorenju Optometrijske konferencije srednje i jugoistočne Europe.
Konferenciju je otvorio predsjednik Europskog vijeća optometrije i optike Paul Folkesson.

Dekan Veleučilišta Velika Gorica Ivan Toth u svom je govoru naglasio važnost optometrijske struke i nastojanja da ona dobije zasluženo mjesto u našem društvu.

U ime domaćina gostima se obratio direktor konferencije i pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju Alen Stranjik koji je podsjetio na sve dosadašnje konferencije i zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji kao i brojnim sponzorima.
Predsjednica Organizacijskog odbora Kristina Mihić uzvanike je upoznala sa svim potrebnim detaljima vezanima za konferenciju.

VVGorica Opt-6
Veleučilište Velika Gorica kroz organizaciju ove znanstveno stručne konferencije omogućava transfer znanja iz najrazvijenijih europskih zemalja na poručju optometrije. Prva konferencija održana je 2012. u Opatiji, druga 2014. u Rovinju, dok se treća konferencija održava od 14. do 17. travnja 2016. u Splitu.
Drugog dana konferencije održano je niz predavanja i okrugli stol na kojemu su sudjelovali hrvatski i europski stručnjaci u optometriji i optici.
Tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana održat će se i brojne radionice, dok konferenciju prate platinasti sponzor Essiloor, potom nizozemska tvrtka Topcon i mnogi drugi.

Predstavnici sponzora Nives Šeremet (Essilor) i David van der Klooster (Topcon) obratili su se uzvanicima na svečanom otvorenju i pohvalili odličnu organizaciju konferencije.
Ovom prilikom Veleučilište Velika Gorica zahvaljuje svim sudionicima i sponzorima 3. OCCSEE-a.

VVGorica Opt-5
VVGorica Opt-4
VVGorica Opt-3
VVGorica Opt-2

Post U Splitu otvorena 3. optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe je prvi puta viđen na VVG.hr.