Prijava

Vaša prijava

Veleučilištu uručen međunarodni certifikat kvalitete


P1220259
P1220256
P1220243

P1220251
P1220237
P1220235
P1220225

P1220231
P1220213
Veleučilište je danas dobilo međunarodni certifikat kvalitete, kojega je dekanu dr. sc. Ivanu Tothu dodijelila ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje prof. dr. sc. Jasmina Havranek.
U znak velike zahvalnosti dekan je Agenciji uručio zahvalnicu Veleučilišta.

Na dodjeli certifikata bio je i gradonačelnik Dražen Barišić koji je i ovoga puta istaknuo zasluge Veleučilišta u razvoju obrazovanja Velike Gorice. Dekan Toth je gradonačelniku uručio zahvalnicu za potporu i osiguravanje prostornih uvjeta koji su doprinijeli postizanju visokih rezultata u osiguravanju sustava kvalitete na Veleučilištu Velika Gorica.

Na svečanoj dodjeli certifikata bili su i zamjenica ravnateljice Agencije za znanost i visoko obrazovanje dr. sc. Vesna Dodiković Jurković i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.
Među uzvanicima bio je i potpredsjednik Gospodarskog savjeta Veleučilišta Velika Gorica Damir Gašparić, ostali predstavnici naših suradnih ustanova te djelatnici VVG-a i predstavnici Studentskog zbora Veleučilišta.

Veleučilište Velika Gorica je prošlo postupak vanjske prosudbe sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta prema ESG-u (Europskim smjernicama za osiguravanje kvalitete)
te zadovoljilo sve uvjete za dobivanje certifikata za učinkovit, razvijen i financijski ustrojen sustav osiguravanja kvalitete. Dobiveni certifikat vrijedi narednih pet godina.

U glazbenom programu nastupio je mladi gitarista, učenik Umjetničke škole, Matija Glagolić.

Post Veleučilištu uručen međunarodni certifikat kvalitete je prvi puta viđen na VVG.hr.


3. Samobor Craft Festival – mjesto gdje baština susreće kreativnost