Prijava

Vaša prijava

Osnovan Odbor za provedbu projekta Mi jedemo odgovorno u sklopu Eko škole


eko

U suradnji s udrugom ‘Lijepa naša’ Veleučilište Velika Gorica uključilo se ove akademske godine u veliki međunarodni projekt, sufinanciran od strane Europske unije, koji se bavi zdravom i odgovornom prehranom pod nazivom „Mi jedemo odgovorno“.
U projekt je uključeno 9 zemalja članica EU – Češka, Slovačka, Slovenija, Rumunjska, Bugarska, Hrvatska, Poljska, Malta i Litva. Glavni cilj projekta je doprinijeti mobilizaciji mladih kako bi bolje razumjeli međuovisnosti svijeta u kojem žive. Motivirati ih na stjecanje novih vještina te djelovanja u smjeru globalno odgovornog načina konzumiranja hrane u novim državama članicama EU kroz akcijski orijentiran odgojno obrazovni program u Eko-školama i izvan njih.
Veleučilište Velika Gorica osnovalo je Odbor za provedbu projekta „Mi jedemo odgovorno“. Glavni ciljevi Odbora su: potaknuti razvoj odgovornog ponašanje prema hrani kod studenata i u njima razviti svijest o zdravim navikama i održivom razvoju; brinuti o dugoročnoj provedbi projekta „Mi jedemo odgovorno„ te promovirati odgovornu prehranu u skladu s ciljevima projekta.
Članovi Odbora za provedbu projekta „Mi jedemo odgovorno“ su:
1. doc.dr.sc. Sanja Kalambura, prof.v.š., dipl.ing.
2. Nives Jovičić, pred., mag.ing.agr.
3. Kristijan Pili, str.sur., bacc.ing.opt
4. Branko Borota
5. Ivica Turčić, bacc.ing.admin.chris.
6. Manuela Horvat

Post Osnovan Odbor za provedbu projekta Mi jedemo odgovorno u sklopu Eko škole je prvi puta viđen na VVG.hr.


PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU