Prijava

Vaša prijava

EU CIRCLE – sastanak projektnih partnera na Cipru


Na Cipru se 7. i 8. ožujka 2017. godine održava sastanak projektnih partnera EU-CIRCLE-a. Sastanak se održava s ciljem revizije do sada postignutih ciljeva projekta.

Naime, tijekom dvodnevnog trajanja sastanka dvoje predstavnika Europske komisije postavljat će pitanja članovima projektnog konzorcija tijekom njihova izlaganja rezultata projekta. Sastanak partnera u projektu EU CIRCLE održava se na Europskom sveučilištu Cipar, i to godinu i pol nakon početka trogodišnjeg trajanja projekta.

Podsjetimo da je EU-CIRCLE europski projekt u čijoj provedbi sudjeluje Veleučilište Velika Gorica zajedno s vodećim europskim istraživačkim/akademskim ustanovama, vladinim organizacijama, meteorološkim službama te industrijama, malim i srednjim poduzećima iz područja klimatologije i zaštite kritične infrastrukture s ciljem stvaranja inovativnog okvira koji će potpomagati otpornost na klimatske pritiske međusobno povezanih europskih infrastruktura.

Veleučilište Velika Gorica, kao jednog od partnera projekta, na Cipru predstavlja pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju Alen Stranjik.

Post EU CIRCLE – sastanak projektnih partnera na Cipru je prvi puta viđen na VVG.hr.


Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika