Prijava

Vaša prijava

Nagradne i igre i DJ na Danu otvorenih vrata


Dan otvorenih vrata privukao je jučer puno naših studenata, ali i posjetitelja. I ove godine u dvorištu VVG-a predstavljeni su svi studijski programi, Erasmus+, kao i naši start up timovi koji su Veleučilište predstavljali na nedavno održanom natjecanju u Velikoj Gorici. Alumni Tihomir Božić izložio je svoj zrakoplov na daljinsko upravljanje, inače diplomski rad na specijalističkom studiju Informacijski sustavi. Na Danu otvorenih vrata studenti i posjetitelji imali su priliku vidjeti i isprobati električni i hibridni automobil tvrtke Auto Gašparić, dok su naši partneri iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje cijeli dan snimali dronom a snimke su se mogle odmah pratiti na ekranima u njihovom zapovjednom vozilu.
U sklopu Dana otvorenih vrata organizirana su i dva edukativna predavanja. Domagoj Ilečić iz gradske uprave Grada Velike Gorice održao je predavanje o start up-ovima, dok je Kristina Perišić, prof. psih. održala predavanje o općim načelima psihološkog savjetovanja. Tako je za posjetitelje organiziran šarolik program i svatko je mogao pronaći nešto za sebe.

A posjetitelja je bilo od umirovljenika s unucima, preko maturanata srednje strukovne škole koji su Veleučilište posjetili sa svojim solarnim vozilom, pa sve do mališana iz susjednih nam vrtića. Veleučilište je bilo dobar domaćin i sve ih je srdačno primio.
Dan otvorenih vrata ujedno je bila i prilika i da studenti nabave knjige u izdanju VVG-a kao i majice s logom Veleučilišta po posebnim cijenama. Veliki interes i naših studenata i posjetitelja privukle su nagradne igre, kao i glazba uz DJ-a iz redova naših studenata.
Zahvaljujemo ovom prilikom svim sudionicima Dana otvorenih vrata, nastavnicima koji su željeli biti dio VVG-ovog događanja, svim našim studentima posebno Studentskom zboru.

Post Nagradne i igre i DJ na Danu otvorenih vrata je prvi puta viđen na VVG.hr.