Prijava

Vaša prijava

Nova suradnja: Veleučilište potpisaloo sporazum sa Zavodom za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar


1
Veleučilište Velika Gorica i Zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji u stručno-znanstvenoj djelatnosti i izvođenju nastave. Sporazum su u prostorima dekanata potpisali dekan Veleučilišta mr. sc. Ivan Toth, v. pred., prof. i ravnatelj Zavoda dr. Zvonimir Šostar.

Sporazum je potpisan u cilju razvoja međusobne suradnje i to, među ostalim, na

3
programima i projektima znanstvenih istraživanja, obrazovanja i osposobljavanja u području prirodnih, tehničkih i biotehničkih znanosti, organiziranja i provedbe stručne nastave i studentske prakse, organiziranja seminara i tečajeva, kao i razmjene stručnjaka između dvije institucije.  

Naime, Zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar jedan je od partnera Veleučilišta Velika Gorica, a polazeći od činjenice da znanstveno-istraživački i nastavni rad čine jedinstven proces, ove su dvije ustanove pronašle uzajamni interes te je  potpisivanje sporazuma jedan  od novih koraka prema zajedničkim aktivnostima i poslovnoj suradnji u području znanstvenog istraživanja, obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja na području zaštite prirode i okoliša.     Â