Prijava

Vaša prijava

Centar za karijernu i psihološku podršku nastavlja svoje usluge studentima pružati na daljinu


Dragi studenti, nastavnici, zaposlenici, svi,

Centar za karijernu i psihološku pomoć za vrijeme trajanja nastale situacije vezano uz COVID-19 epidemiju nastavlja pružati dio svojih usluga na daljinu.

U moru informacija kojima nas Internet zasipa nadamo se da slijedite one provjerene, odnosno odluke Stožera civilne zaštite te upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Za svaki slučaj tu su linkovi:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/8

https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/koronavirus-najnoviji-podatci/

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Osobito se nadamo da se pazite i pridržavate preporuke socijalnog distanciranja. Ono je izuzento bitno kako bismo smanjili i usporili širenje virusa. Distanciranje je samo fizičko i ne znači da ne možete ostvariti socijalne kontakte putem interneta. Stoga iskoristimo Internet u korisne svrhe i produktivnu komunikaciju i pokušajmo biti razumni u informacijama koje dijelimo.

Okrenimo se humoru, edukativnim, zabavnim i kulturnim sadržajima. Budimo oprezni ali izostavimo senzacionalizam i paniku. Budimo uvjereni da se poduzima sve što je potrebno da se ova kriza nadvlada i kroz neko vrijeme vidjet ćemo da smo bili u pravu.

Ipak, situacije poput ove u kojoj smo se našli mogu biti posebno teške za sve ljude budući da na njih nismo navikli.  Stoga nije neobično ako osjećate određenu napetost ili neugodu, osobito ako ste u samoizolaciji ili udaljeni od bliskih osoba.  Svi moramo uložiti dodatni napor da se na takve situacije prilagodimo dok se situacija ne poboljša. Stoga je više nego ikad važno da vam omogućimo mogućnost psihološke podrške.

Osjetite li potrebu slobodno nam se obratite za pomoć ili savjet.

Kako zatražiti pomoć ili savjet?

Javite se na jednu od  e-mail adresa Centra i jedan od savjetnika će stupiti u kontakt s vama i dogovoriti  komunikacijski kanal kojim će se ostvariti usluga sukladno vašim i našim mogućnostima:

 

Kontakti:

savjetovaliste@vvg.hr

marko.toth@vvg.hr

kristina.perisic@vvg.hr

 

(studenti koji su već klijenti Centra mogu se javiti izravno svojem savjetniku)

Ako vam je pak ugodnije obratiti se za pomoć nekome izvan Veleučilišta, preporučamo da se obratite našim dobrim prijateljima u našoj nastavnoj bazi Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar koji su organizirali telefonske linije za psihološku pomoć.

http://www.stampar.hr/hr/telefonske-linije-za-pruzanje-psiholoske-pomoci-osobama-koje-se-nalaze-u-samoizolaciji-ili-karanteni

Kontakti:

01 2991 356

01 4696 276

01 4696 107

01 4696 297

01 6468 334

01 6468 335

01 6468 337

01 6468 338

 

Vidimo se uskoro, a do tada Centar je tu za vas online!

Objava Centar za karijernu i psihološku podršku nastavlja svoje usluge studentima pružati na daljinu pojavila se prvi puta na VVG.hr.