Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica ponovno ima veliko srce – humanitarna akcija za Doriana iz Kuča došla do glavnog cilja

[]

Prošlogodišnja inicijativa “Svi za Dorijana”, pokrenuta od strane Humanitarne udruge Buvljakuše, pokazala se potpunim uspjehom, s uspješno prikupljenim sredstvima za ugradnju lifta na obiteljskoj kući malog sugrađanina Dorijana Pucekovića. Jutros je stigla vijest o pronalasku izvođača radova, te se radovi planiraju započeti na proljeće, a naravno, sve to ne bi bilo moguće da brojni Velikogoričani, odnosno Vi, niste pokazali svoja velika srca i želju za pružanjem pomoći onda kada je to najpotrebitije.

Akcija, koja je privukla sudjelovanje brojnih sugrađana s područja cijelog Turopolja, imala je za cilj olakšati svakodnevni život mladog Dorijana.

“Naša zajednička inicijativa bila je usmjerena na prikupljanje sredstava, dok su se roditelji Dorijana obvezali pronaći izvođača radova i firmu za ugradnju lifta. Iako je, nažalost, pronalazak kvalitetnih majstora postao izazov u današnje vrijeme, uz neumorni angažman i napore roditelja, uspjeli su pronaći odgovarajuću firmu”, objavile su jutro Buvljakuše na svojem Facebook profilu.

“Potpisivanjem ugovora, radovi se planiraju započeti na proljeće budući da se dizalo izrađuje po narudžbi. Ovo će značajno poboljšati kvalitetu života Dorijana, omogućujući mu veću samostalnost”, dodale su Buvljakuše.

Dorijan i njegova obitelj izražavaju iskrenu zahvalnost svima koji su podržali akciju. Radost i sreća na Dorijanovom licu svjedoče o značaju ovog postignuća.

Objava Velika Gorica ponovno ima veliko srce – humanitarna akcija za Doriana iz Kuča došla do glavnog cilja pojavila se prvi puta na V'Gradu.