Prijava

Vaša prijava

FOTO Iako je subota, u gradu je ‘Petek na Gorice’

[]

Kiša je učinila svoje i manifestaciju ‘Petek na Gorice’ prebacila na subotu. No, nije to ni nužno loše jer brojni Velikogoričani koji do sada nisu imali priliku posjetiti ovu novu manifestaciju u gradu, dobili su svoju priliku. Kod Muzeja Turopolja postavljeni su brojni štandovi s bogatom i šarolikom ponudom, a širio se i miris turopoljske kotlovine. Osim za kupnju sugrađani su iskoristili za ‘minglanje’ i druženje s obitelji i prijateljima.

04.11.2023. – Petek na Gorice – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Jeste vidjeli kaj se dogodilo. Samo u Velikoj Gorici, ‘Petek’ je u subotu, zbog kiše! Broj izlagača je i ovaj put malo veći nego prošli put. Ima svega od bučinog ulja, pekmeza, rakija, gibanice, kolača, suvenira…nadam se da su naši sugrađani zadovoljni s ponudom. Imamo i goste izlagače koji nisu iz Velike Gorice, a dolaze nam iz Udruge Hrvatska seoska žena pa se naš ‘Petek’ polako širi i na županiju – govori nam Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Velike Gorice te dodala…

– Za sada nastojimo svima omogućiti izložbeni prostor kako bi naša manifestacija zaživjela i glas o njoj se proširio i van granica našeg grada – kaže Toth.

04.11.2023. – Petek na Gorice – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ovoga puta manifestaciji su se odazvali i igrači HKN Gorice, Jan Paolo Debijađi i Luka Brlek te sugrađanima podijelili ulaznice za današnji okršaj protiv Osijeka koji počinje u 16 sati.

Idući ‘Petek na Gorice’ čeka vas prvog dana prosinca, a kako počinje najljepše doba u godini tako će i ‘Petek’ imati svoje posebno izdanje.

Galerija fotografija:

Ova objava FOTO Iako je subota, u gradu je ‘Petek na Gorice’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.