Prijava

Vaša prijava

Podržite “Humanitarni božićni sajam” za obitelj Povoljnjak, podržite duh zajedništva

[]

U sklopu adventskih događanja, ali i blagdanskog duha, organizira se prvi “Humanitarni božićni sajam” pred crkvom blaženog Alojzija Stepinca. Božićni sajam će se održati u subotu, 23. prosinca, s početkom u 16 sati, a cilj je prikupljanje sredstava za pomoć obitelji Povoljnjak, koja se našla u teškoj situaciji.

Ples i pjesma najmlađih, a onda dolazi i mađioničar Magic Leon

Program je bogat i raznolik te počinje nastupom dječjeg zbora, čime će se najmlađi posjetitelji odmah uključiti u duh darivanja i zajedništva. Slijedi magična zabava uz Magic Leona, a zatim će se od 17:30 održati i misa. Nakon misnog slavlja, u 18:30, slijedi nastup Zbora Navještenje, a večer će zaokružiti grupa Nazaret svojim nastupom u 19:30 sati.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se pridruže ovoj akciji, ovom prilikom, zajednica ima šansu pokazati svoje veliko srce i solidarnost, dok istovremeno uživa u predblagdanskom ozračju i programu koji su s ljubavlju pripremili članovi mladeži.

Svi prihodi od sajma bit će usmjereni obitelji Povoljnjak, dajući im nadu i podršku u teškim trenucima. Udruga Buvljakuše, koja je podijelila objavu mladih iz Župe, ističe da je svaki oblik pomoći dobrodošao te se nadaju da će Božićni sajam postati tradicija koja promiče duh zajedništva i brige za one u potrebi. Ukoliko želite donirati, podatke za uplatu i sve podatke pronađite na dnu fotografije priložene u nastavku:

Objava Podržite “Humanitarni božićni sajam” za obitelj Povoljnjak, podržite duh zajedništva pojavila se prvi puta na V'Gradu.