Prijava

Vaša prijava

Odličan uspjeh Velikogoričkih mažoretkinji na 42. Državnom turniru

['mažoretkinje', 'velikogoričke mažoretkinje', 'zadar']

Mažoretkinje iz Velike Gorice ostvarile su zapažen uspjeh na 42. Državnom turniru mažoret plesa održanom u Zadru, gdje su osvojile ukupno osam medalja u različitim kategorijama! Sudjelujući u tri natjecateljska uzrasta – kadeti, juniori i seniori, Velikogoričanke su se domogle tri zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje.

U kategoriji defilea sa štapom, kadetkinje su zauzele impresivno drugo mjesto, kao i seniorke u kategoriji velikih formacija s batonflagom. Najviše uspjeha zabilježile su u velikoj formaciji s mace (mejs) gdje su seniore osvojile prvo mjesto.

SMPTH – Savez Mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske

Solo nastupi također su bili vrlo uspješni! Marijeta Cvitan, u kategoriji solo štap kadeti, odnijela je zlatnu medalju. U juniorskim kategorijama, trio sastavljen od Site Križetić, Franke Knežević i Tie Gašpert osvojio je treće mjesto u triu sa štapom, te drugo mjesto u triu s mace (mejs).

Mini formacije također su ostvarile značajan uspjeh, s prvom nagradom za juniore u mini formaciji s mace (mejs) te trećim mjestom u mini formaciji s batonflagom.

Kompletne rezultate možete pronaći ovdje.

Ovaj turnir služio je i kao kvalifikacijsko natjecanje za nadolazeće MWF Europsko prvenstvo koje će se održati u Češkoj u srpnju.

Prema riječima Lucije Bešlić, trenerice Velikogoričkih mažoretkinja, sada slijede dva mjeseca intenzivnih priprema za Europsko prvenstvo, kao i pripreme za završetak plesne sezone.

Čestitke drage naše na velikom uspjehu, želimo vam puno sreće na daljnjim natjecanjima! Odlični rezultati, sigurni smo, uz toliko uloženog truda neće izostati!

SMPTH – Savez Mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske

Objava Odličan uspjeh Velikogoričkih mažoretkinji na 42. Državnom turniru pojavila se prvi puta na V'Gradu.