Prijava

Vaša prijava

NEDJELJA DAN ZA SPORT – 5. RekreAktiva u Cvjetnom

['cvjetno naselje', 'rekreaktiva', 'Športsko rekreativni savez Grada Velika Gorica']

I ove godine Športsko rekreativni Savez grada Velike Gorice u suradnji s udrugama članicama organizira “RekreAktivu 5” –  sportsko rekreativnu manifestaciju koja se ove godine održava 5. godinu zaredom. 

Svi sportaši, rekreativci i oni koji se vole malo razgibati i družiti dobrodošli su ove nedjelje, 5. svibnja s početkom u 10:00 sati u sportsko-rekreativnom kompleksu u Cvjetnom naselju.

– Već od jutra nas očekuje zajedničko razgibavanje i tjelovježba koju predvode naši treneri zajedno s veselom ekipom iz “rekreacija 55+” i s našim najmlađima iz univerzalne sportske škole “Klokan Sport” te ovim putem pozivamo sve građane grada Velike Gorice da nam pridruže i uveličaju ovaj događaj da svi zajedno osvijestimo važnost tjelesne aktivnosti u svrhu zaštite zdravlja i unapređenja kvalitete života – kažu organizatori.
U poslijepodnevnim satima svi zainteresirani moći će se pridružiti raznim sportovima kao što su odbojka na pijesku, tenis, košarka, mali nogomet, powerlifting, obaranje ruku, pikado, pikulanje, šah…

Ekipne prijave i prijave pojedinačno mogu se podnijeti od 15:00 do 16:00 sati u “Pješčanoj areni” kod koordinatora programa.
Uz razne sportove, za najmlađe će biti organizirani i animatori koji pripremaju motoričke poligone za djecu vrtićke dobi, razne elementarne igre za školarce i osigurati puno zabave i smijeha!

Objava NEDJELJA DAN ZA SPORT – 5. RekreAktiva u Cvjetnom pojavila se prvi puta na V'Gradu.