Prijava

Vaša prijava

Rijeka ostala bez važnog igrača na dva mjeseca, Bišćan: 'Možda ćemo morati još nekog dovesti'


S jednim osvojenim bodom Riječani su ušli u drugi dio sezone. U Koprivnici su protiv Slaven Belupa odigrali neodlučeno, a u nedjelju im stiže Gorica koja je i završila eru Matjaža Keka na Rujevici.

"Čeka nas jedna sasvim sigurno zahtjevna utakmica protiv protivnika koji je u prvom dijelu sezone bio ugodno iznenađenje i to potpuno zasluženo. Puno bodova skupio je na gostovanjima, voli pričekati da ga se napadne i onda preko kontri i brzih izlazaka može biti neugodan", pohvalio je Igor Bišćan sljedećeg protivnika.

Rijekin trener ima velike glavobolje jer zbog teže ozljede koljena barem do travnja neće biti Momčila Raspopovića. Kako Pavelić još nije spreman za cijelu utakmicu, da je Gorgon još van stroja i da su Čolak i Punčec suspendirani, to su prilični problemi.

"Opet ćemo morati mijenjati igračima pozicije zbog izostanaka. Ima nas koliko nas ima i napravit ćemo sve da složimo najbolju momčad koju možemo. Nedostaje nam igrača na bočnim pozicijama i ako Pavelić ne bude mogao, morat ćemo reagirati i dovesti nekoga jer nas trenutno nema dovoljno."

Uime svlačionice novinarima se obratio Luka Capan koji bi u nedjelju mogao zaigrati i kao stoper ili bek.

"Gorica je momčad od koje nitko nije nešto previše očekivao na početku sezone, a napravila je sjajan posao. Otišao joj je najbolji igrač, dovela je neke zamjene i bit će jako zahtjevno protiv nje. Što se mene tiče, spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji, želja je samo da igram, a šef je tu da odluči gdje."